Τις θέσεις του για την προεδρική εκλογή επαναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009 19:31
A- A A+

Συμβατή με το Σύνταγμα και τη λαϊκή απαίτηση χαρακτήρισε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι ο κόσμος θέλει τον κ. Παπούλια πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και μια άλλη κυβέρνηση και ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι απόλυτα συμβατή και με τα δύο.

Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ προειδοποίησε δια του γραμματέα της κοινοβουλευτικής του ομάδας Δ. Ρέππα τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ στελέχη να μην αποδεχθούν τυχόν υποψηφιότητά τους που θα προταθεί από τη ΝΔ, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι δεν γνωρίζει ούτε ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν θέλει να αλλάξει σελίδα η χώρα.

Κληθείς να σχολιάσει το αν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να ανακαλέσει τη θέση για την εκλογή προέδρου, όπως έκανε η ΝΔ το 1999, ο κ. Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε ότι αυτό που διακρίνει το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ είναι η σταθερότητα στις απόψεις.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο διεξαγωγής αιφνιδιαστικών εκλογών το Σεπτέμβριο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ζητήσει εκλογές οι οποίες μπορεί να διεξαχθούν ανά πάσα στιγμή, ενώ σημείωσε ότι ο κ. Καραμανλής διαθέτει εύθραυστη πλειοψηφία η οποία τον δυσκολεύει να ανοίξει τη βουλή τον Οκτώβριο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή