Nίκη για τον ¶ρη

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009 20:48
UPD:20:49
A- A A+

Ο ¶ρης μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο φιλικό αγώνα κόντρα στην Μπάρι, αλλά κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και νίκησε με 2-1, έχοντας ως σκόρερ του, τον εκπληκτικό Γκρασιάν και τον Ρομπέρζ.

Ο Γκρασιάν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε τα πάντα, δημιουργώντας φάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ σημείωσε το όμορφο τέρμα της ισοφάρισης στο 54ο λεπτό, με μοναδική εκτέλεση φάουλ!

Στο 18ο λεπτό, η Μπάρι είχε προηγηθεί με τον Μπαρέτο, που έστειλε με το… γόνατο την μπάλα στην εστία του Σηφάκη, ενώ το νικητήριο γκολ της ελληνικής ομάδας, πέτυχε ο Ρομπέρζ στο 81ο λεπτό, ξανά με εκτέλεση φάουλ.

Εξαιρετικός ο Ναφτί στη μεσαία γραμμή, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και έδειξε πως μπορεί να ηγηθεί με το ψύχραιμο στυλ του και τις σωστές μεταβιβάσεις.

Οι συνθέσεις:

¶ρης: Σηφάκης, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Ρονάλντο, Φλάβιο, Μπατιόν, Γκαρσία, Κάλβο, Αραβίδης, Κόκε, Κάμπορα

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Πιοβετζάν, Αράνο, Ρομπέρζ, Νασούτι, Βανγκέλι (66΄ Φλάβιο), Ρόβας, Ναφτί, Χαβίτο, Ντέιλι, Γκρασιάν, Λαμπριάκος

Μπάρι: Ζιλέ, Παρίζι, Ρανόκια, Τονούτσι, Ματσιέλο, Αλβάρες, Γκάτσι, Πάρο, Κόμαν, Φορτούζο, Παρέτο.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο, δε χρησιμοποίησε για προληπτικούς λόγους τους Νέτο, Πρίττα, Κουλουχέρη και Αμπρέου, αλλά και τον Πέσκοβιτς ενώ το φιλικό παιχνίδι έγινε μπροστά σε 250 φιλάθλους.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις