Μέτρια εμφάνιση για ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009 22:43
UPD:23/07/2009 17:04
A- A A+

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει με 1-0 τη Σπάρτα Ρότερνταμ, σε φιλικό αγώνα, λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στη Βαλερένγκα, για το Europa League.

Σκόρερ για το «Δικέφαλο του Βορρά», ο Μπρούνο Τσιρίλο, που «εκτέλεσε» από πλάγια θέση, με εξαιρετικό σουτ στο 37ο λεπτό.

Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κρέσιτς, που μπήκε στο δεύτερο μέρος, στη θέση του Κώστα Χαλκιά και εντυπωσίασε σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ θετικός ήταν και ο Κουτσιανικούλης, με πολλά τρεξίματα.

Σε γενικές γραμμές, η ελληνική ομάδα έδειξε έτοιμη για τον αγώνα με τη Βαλερένγκα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παρουσίασε εικόνα, που να ενθουσιάζει κάθε φίλο του συλλόγου.

Ο Φερνάντο Σάντος θα χρειαστεί να βελτιώσει πράγματα και καταστάσεις, για να θέλξει ο φετινός ΠΑΟΚ με την απόδοσή του.

Οι δύο ενδεκάδες:

Σπάρτα Ρότερνταμ (Αντελάαρ): Σελίνγκα, Μποάκιε, Αντελέγιε, Σλάινγκαρντ, Μπάκενς, Φαν Χέσελ, Στρότμαν, Φάλκενμπουργκ, Πέπον, Ντουπλάν, Τζον.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς (46' Κρέσιτς), Λίνο, Μπιζέρα (78' Μαλεζάς), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Σορλέν (79' Βερόν), Φωτάκης (27' Αμπουμπακάρι), Κονσεϊσάο, Φιλομένο (61' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (78' Αναστασάκος).

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις