Ολα για όλα απόψε η Λάρισα ενάντια στην ΚΡ Ρεϊκιαβικ

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009 12:36
UPD:14:04
A- A A+

Με στόχο τη νίκη (με δύο τέρματα ή περισσότερα) αναζητά σήμερα (20.00 NOVASPORTS 1) η Λάρισα που υποδέχεται την Ρέικιαβικ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Με την ήττα στην Ισλανδία, οι Θεσσαλοί βρίσκονται πολύ κοντά στο να γκρεμίσουν όσα έχτισαν μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν.

Απόψε η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με πολύ επιθετικό σχήμα κόντρα στους Ισλανδούς.

Για τον τεχνικό της ΑΕΛ, το φάρμακο στο σημερινό παιχνίδι θα είναι οι παίκτες του να βγάλουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό στο γήπεδο: "Αυτό που θέλω να βγάλουν οι παίκτες είναι τον προσωπικό τους και ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, γιατί όπως και να το κάνουμε θα είναι άσχημο για μας να μείνουμε έξω από τη διοργάνωση".

Eξίσου σημαντικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι και να μην γίνουν τα αμυντικά λάθη που έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι:

"Θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη στην άμυνά μας, τρεις φορές βρέθηκαν στην περιοχή μας οι αντίπαλοί μας και έκαναν δύο γκολ. Και φυσικά να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο αγώνα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης μιας και έχουμε κι άλλες προπονήσεις στα πόδια μας και θα πρέπει να έχουμε εγωισμό στο παιχνίδι μας. Θα έχουμε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο".

Όσο για τον Τουμέρ Μετίν, που επιστρέφει στην δράση: "Μετίν θα ξεκινήσει και όσο αντέξει. Είναι ένας παίκτης που εκτός από αδιαμφισβήτητη ποιότητα έχει ποδοσφαιρικό εγωισμό και μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια".

Nα σημειώσουμε πως σήμερα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛ ο Αρκάντιους Μάλαρτζ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις