Νέα επίθεση Ευ. Αντώναρου στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη νέα γρίπη

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009 15:26
UPD:17:02
A- A A+

Νέες επικρίσεις κατά του ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στο θέμα της νέας γρίπης διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αφού επανέλαβε πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «κάθε τόσο βγαίνουν από κάποιο λήθαργο και ανακαλύπτουν θέματα τα οποία είναι υπαρκτά, έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και εδώ και στο εξωτερικό», κατηγόρησε και πάλι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μικροκομματική εκμετάλλευση του ζητήματος και παραποίηση της αλήθειας σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος διαβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως η κυβέρνηση κινείται με σχεδιασμό, συντονισμό, στόχευση και αποτελεσματικότητα, επισημαίνοντας παράλληλα πως επιδιώκει και εθνική συναίνεση στο ζήτημα. Όπως ανέφερε, «αντίθετα με τα όσα υποστηρίζουν κάποιοι» - υπάρχουν ήδη τρία σχέδια έτοιμα:

- Το Εθνικό Σχέδιο Πανδημίας Γρίπης, που από το 2005 είναι στην τελική του μορφή και επικαιροποιείται συνεχώς σε καθημερινή βάση,

- Το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Αντιμετώπισης Πανδημίας Γρίπης «¶ΡΤΕΜΙΣ», το οποίος επικαιροποιείται επίσης, και

- Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την Αντιμετώπιση Πανδημίας Γρίπης από τον Μάιο του 2009.

Βολές κατά τις κυβέρνησης με αφόρμή τη νέα γρίπη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης, σημειώνοντας: «Η Ελληνική κοινωνία δεν κινδυνεύει τόσο από τον ιό της γρίπης όσο απ' τους "ιούς" της κυβέρνησης. Κάποιοι επιμένουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με την αγωνία και τον προβληματισμό των Ελληνικών οικογενειών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή