Γιαννάκης: «Εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό»

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009 20:34
A- A A+

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Ολυμπιακό να στοχεύει εκεί όπου είχε βάλει σημάδι και πέρυσι τέτοια εποχή: Στην επιστροφή στην κορυφή. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για τα «θέλω» των «ερυθρολεύκων» και για το πού βρίσκεται η ομάδα βάσει του σχεδιασμού της, για τις προσθήκες που έγιναν, γι' αυτές που... δεν έγιναν, ενώ σχολίασε και την Εθνικών Νέων, καθώς κι αυτή την Ανδρών.

Ο 50χρονος τεχνικός των Πειραιωτών, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Ρόδο, όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, μίλησε στο superbasket.gr για...

...τον Τόμας Κελάτι: «Είναι ένας παίκτης που, πιστεύω ότι, μας έλειπε. Συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία θέλουμε σ' έναν παίκτη στην περιφέρεια. Κάνει πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Είναι ένας γκαρντ που θα λειτουργήσει στο πλαίσιο που θέλουμε, δηλαδή μέσα στην ομάδα»

...τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη: «Τον Ανδρέα τον ξέρουμε όλοι. Τα τελευταία χρόνια έχει τεράστια βελτίωση και το έχει πετύχει γιατί είναι συγκεντρωμένος σ' αυτά που κάνει και θέλει. Μπορεί να κάνει δουλειές που έχουμε ανάγκη και πιστεύω ότι μας βοηθήσει κι αυτός πάρα πολύ».

...την ανησυχία των φίλων του Ολυμπιακού, που δεν έχουν δει την ομάδα να κάνει ηχηρές μετεγγραφικές κινήσεις: «Η ομάδα πέρσι έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου και νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται είναι να βελτιώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό για μια ομάδα να στηρίζεται στον ίδιο κορμό και η δουλειά που κάναμε την περασμένη σεζόν θα είναι η καλύτερη μετεγγραφή για την επόμενη. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, είναι όλοι παίκτες ικανοί και θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ούτως ή άλλως ο στόχος μας παραμένει ίδιος: Να δουλεύουμε όλοι μέρα στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι να είμαστε βελτιωμένοι. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, σε συνεργασία με τη διοίκηση, δημιουργήσαμε ένα πλάνο και πάνω σ' αυτό προχωρούμε. Υπάρχει όραμα για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει συνέχεια κι αυτό γίνεται μόνο με δουλειά».

...την Εθνική Νέων: «Η Εθνική ομάδα των Νέων επιβεβαιώνει ότι το ελληνικό μπάσκετ εκτός από παρελθόν και παρόν έχει και μέλλον. Υπάρχουν παιδιά με πλούσιο ταλέντο, που, αν δουλέψουν σωστά και επαγγελματικά, μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα στο μπάσκετ. Το θέμα δεν είναι να λέμε λόγια, αλλά να κάνουμε κι εμείς κι αυτοί πράξεις».

...την Εθνική Ανδρών: «Η Εθνική έφτασε εδώ που έφτασε δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό κι αυτό θα πρέπει να συνεχίσει να συμβαίνει».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις