Μήτρογλου: Θέλω να παίζω βασικός

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009 00:11
A- A A+

Eίναι ορεξάτος, είναι αποφασισμένος να παίξει ποδόσφαιρο και πάνω απ' όλα θέλει ν' αγωνιστεί φέτος βασικός με τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Μήτρογλου μετά και το νέο του... ραντεβού με τα δίχτυα στο ματς με τη Γκρόνιγκεν μίλησε για τους στόχους του και τα πιστεύω του, αλλά και για τους επικείμενους αγώνες με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ευτυχία, αγαλλίαση, ικανοποίηση... Αυτά είναι μόνο μερικά απ' τα συναισθήματα του Κώστα Μήτρογλου όταν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, δηλαδή λίγο μετά το πέρας του φιλικού αγώνα με την ολλανδική Γκρόνιγκεν βγήκε απ' τ' αποδυτήρια και μίλησε στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του Τύπου. Ο... Γερμανός δεν έκρυψε τις επιθυμίες του. Ανέφερε τις επιδιώξεις του αλλά και τις σκέψεις του.

«Εγώ θέλω να παίζω βασικός! Αυτή είναι η επιθυμία μου», απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη στην ερώτηση του τι στόχο έχει για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Ολυμπιακό. Όσο για το... σερί σκοραρίσματος; «Θέλω τον χρόνο μου. Μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα», ισχυρίστηκε ο διεθνής φορ.

Το... μυστικό της επιτυχίας

Ποιό είναι όμως το μυστικό του; Ο ίδιος αποδίδει τις πολύ καλές του εμφανίσεις στ' ότι «νιώθω πολύ καλά. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία με την ομάδα και έτσι έχω πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είμαι γενικά πολύ καλά».

Ήταν δύσκολα όλα τα φιλικά

Σχετικά με τ' επίπεδο δυσκολίας των φιλικών αγώνων τόνισε: «Όλα τα φιλικά που δώσαμε ήταν δύσκολα. Κανένα ματς δεν ήταν εύκολο γι' εμάς». Επόμενο ήταν η συνέχεια η προσοχή να... πέσει πάνω στην Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Ο προπονητής μας, μας είπε πως πρέπει να είμαστε σοβαροί. Θα είναι δύσκολοι αγώνες αλλά θα περάσουμε σίγουρα. Όλα θα πάνε καλά».

Θέλει να πετυχαίνει πάντα γκολ

Όσο για το αν θέλει να πάρει... ρεβάντς πετυχαίνοντας ένα γκολ κατά της Σλόβαν; «Εγώ θέλω πάντα να πετυχαίνω γκολ. Αυτό είναι το ζητούμενο για έναν επιθετικό. Πρέπει να σκοράρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μήτρογλου.

Κλείνοντας τόνισε: «Δεν θα σκοράρω μόνο στα φιλικά. Έχω γκολ και για τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Προσωπικά ένιωσα υπέροχα στο Μπόχουμ όπου πέτυχα τρία γκολ, αλλά ακόμη καλύτερα στο γήπεδο Καραΐσκάκη με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού δίπλα στην ομάδα. Δεν το σχεδιάζω κάθε φορά το πως θα πανηγυρίσω αλλά ωστόσο έχω πολλούς τρόπους ακόμη ώστε να κάνω κάτι διαφορετικό».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις