Ραούλ Μπράβο: Το καλύτερο για την ομάδα

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009 15:16
A- A A+

Ο Ραούλ Μπράβο μίλησε στη «Free Sunday» για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο της ομάδας και τη δική του παρουσία σε αυτήν, τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει το καλό του συνόλου και όχι το δικό του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ισπανού:

Ραούλ η πολύ καλή εμφάνισή σου στο φιλικό με την Γκρόνινγκεν, αλλά και γενικά η καλή σου παρουσία ως τώρα στην προετοιμασία της ομάδας, είναι ένα μήνυμα ότι επέστρεψες σε στόχο την καθιέρωσή σου στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και ότι θέλεις να παραμείνεις εδώ;

«Όχι δεν το βλέπω έτσι εγώ. Δεν θεωρώ ότι είναι ένα τέτοιο μήνυμα η καλή μου εμφάνιση και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη που πήρα. Εγώ πάντα κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα και όχι για το προσωπικό μου συμφέρον. Δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Το ματς με την Γκρόνινγκεν αν και ήταν δυνατό, με μία καλή και έτοιμη ομάδα, μου πήγε αρκετά καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που γύρισα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Πιστεύεις ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από πέρυσι τόσο για σένα όσο και για τον Ολυμπιακό;

«Το ελπίζω ότι θα είναι καλύτερη από πέρσι. Τουλάχιστον για μένα είμαι σίγουρος ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα, καθώς πάντα προσπαθώ μέσα από την προπόνηση και τη σκληρή δουλειά να βελτιώνομαι. Ένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να επαναπαύεται ποτέ, αλλά να προσπαθεί μέσα από τη δουλειά να πετύχει τους στόχους του και να γίνει καλύτερος. Eχω καλή διαίσθηση ότι όλα θα πάνε καλύτερα φέτος, ενώ παίρνω και καλά μηνύματα από τον κόσμο. Είναι υπέροχο να ακούς τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που ξέρουμε πόσο απαιτητικοί είναι να σε αποθεώνουν. Είμαι ευχαριστημένος με τα όσα συμβαίνουν ως τώρα στην ομάδα και αισιοδοξώ ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος».

Σε λίγες μέρες είναι το πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τα όσα έχεις δει ως τώρα και κυρίως με την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο φιλικό με την Γκρόνινγκεν, πιστεύεις ότι θα παρουσιαστείτε έτοιμοι την Τετάρτη;

«Πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Τα φιλικά που δώσαμε ως τώρα και στην Αυστρία και στην Ολλανδία αλλά και στο Καραϊσκάκη τα θεωρώ πολύ καλά τεστ, όπου η ομάδα έδειξε μερικά πολύ καλά στοιχεία. Εξάλλου είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε χάσει ως τώρα σε κανένα από τα ματς που δώσαμε. Κάτι λέει αυτό. Με εξαίρεση το ματς με την Μπόχουμ δεν έχουμε δεχθεί πολλά γκολ και αυτό δείχνει ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι καλή, πράγμα σημαντικό εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αν δεν δεχθούμε πολλά γκολ νομίζω ότι θα προκριθούμε».

Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι διαφορές του Ολυμπιακού πέρυσι και του Ολυμπιακού που βρήκες γυρνώντας από την Ισπανία και τη Νουμάνθια;

«Μία ομάδα είναι πάντα διαφορετική όταν περνάει ο καιρός. Oταν έφυγα πέρυσι τον Ιανουάριο ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και οι συνθήκες στην ομάδα. Eχουν αλλάξει αρκετοί ποδοσφαιριστές, πλέον έχουμε άλλον προπονητή, τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έχει την δική του αγωνιστική φιλοσοφία και το δικό του στυλ. Αυτό βέβαια που παραμένει πάντα ίδιο είναι η καρδιά και η ψυχή του πρωταθλητή που έχουμε και δείχνουμε στα παιχνίδια και βέβαια η ίδια βαριά φανέλα. Εμείς συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια θέληση για επιτυχίες και τίτλους».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις