Στην Πράγα για τη νίκη

Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 10:20
A- A A+

Για την Πράγα αναχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Σπάρτα στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χενκ Τεν Κάτε τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του ενώ ο Καντέ έθεσε ως στόχο τη νίκη. Με απαραβίαστη την εστία θέλει επιστροφή στην Αθήνα ο Σιμάο.

«Είμαστε έτοιμοι και αισιόδοξοι για αυτό το παιχνίδι. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε ένα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην Πράγα. Θέλω να σκοράρουμε καθώς είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις γκολ εκτός έδρας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και σε νοκ άουτ παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός των «Πρασίνωνη» Χενκ Τεν Κάτε.

Χ. Τεν Κάτε: Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου

Χ. Τεν Κάτε: Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου

Καντέ: «Στόχος η νίκη»

Ο Σεντρίκ Καντέ μπορεί να είναι νέος στην ομάδα και να μην ήταν στο περσινό παιχνίδι αλλά έθεσε και πάλι ως στόχο τη νίκη στην Πράγα. «Αύριο ξεκινάει και επίσημα για εμάς η αγωνιστική περίοδος. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι ωστόσο νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη είναι ο στόχος μας στο αυριανό παιχνίδι».

Σιμάο: «Να μην δεχτούμε γκολ»

Ο Σιμάο που είχε σκοράρει στο περσινό παιχνίδι θεωρεί ότι το φετινό ματς είναι διαφορετικό «Είναι διαφορετικό παιχνίδι από πέρσι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ και να επιστρέψουμε με το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Μικρά – μικρά από το αεροδρόμιο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στις 09:06 ενώ από πολύ νωρίτερα ήταν στο Ελευθεριος Βενιζέλος οι Αντωνιάδης και Ζαβραδινός.

Α. Αντωνιάδης: Ο ΠΑΟ θα τα καταφέρει αν βάλει την ευρωπαϊκή του στολή

Α. Αντωνιάδης: Ο ΠΑΟ θα τα καταφέρει αν βάλει την ευρωπαϊκή του στολή

Λίγο μετά τις 08:30 έφτασε ο Κώστας Αντωνίου που θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή.

Οι «Πράσινοι» πέταξαν με την πτήση τσάρτερ 0Α 4559 της Ολυμπιακής.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έλαμψε και πάλι καθώς Ελληνες και ξένοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις