Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Πρωταθλητές Ευρώπης

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009 14:43
UPD:15:24

Επτά από τους δώδεκα Πρωταθλητές Ευρώπης της Εθνικής Νέων στο μπάσκετ δέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

A- A A+

Επτά από τους δώδεκα Πρωταθλητές Ευρώπης της Εθνικής Νέων στο μπάσκετ δέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Μας κάνατε υπερήφανους. Είστε 19-20 ετών κι έχετε μεγάλη καριέρα μπροστά σας. Σας εύχομαι να έχετε πάντα επιτυχίες, τόσο στην ομάδα σας όσο και προσωπικά», τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έλαβε ως δώρα από την αποστολή μία μπάλα, μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτών και ένα μετάλλιο των αγώνων. Από την πλευρά του ο κ. Καραμανλής χάρισε σε όλα τα μέλη της ομάδας από ένα αναμνηστικό.

O Κ. Καραμανλής συγχαίρει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Νέων

O πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής συγχαίρει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Νέων

Απόντες ήταν οι Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Παππάς, Λεωνίδας Κασελάκης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας, ενώ την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ανδρέας Μιαούλης, ο γενικός αρχηγός των εθνικών ομάδων και μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας, Γιώργος Κολοκυθάς, ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, και ο ταμίας, Απόστολος Τασούλας, καθώς επίσης και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Χαριτολογώντας, ο υφυπουργός Αθλητισμού ρώτησε τον πρωθυπουργό αν γνωρίζει τον Γιώργο Κολοκυθά για να εισπράξει τη απάντηση: «Εγώ έχω μεγαλώσει με τον Κολοκυθά».

«Είναι μια εκπληκτική φουρνιά παικτών. Δεν θα τους χαρίσει όμως τίποτα η ζωή και θα πρέπει να το κερδίσουν μόνοι τους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Γ. Ιωαννίδης: Εκπληκτική φουρνιά η Εθνική Νέων

Γ. Ιωαννίδης: Εκπληκτική φουρνιά η Εθνική Νέων

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, τόνισε: «Ο πρωθυπουργός έχει άποψη και γνωρίζει καλά το άθλημα. Το ελληνικό μπάσκετ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Υπάρχει πρόγραμμα, με βάση το σχεδιασμό του αναπτυξιακού προγράμματος που εμπνευστής του είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Εγώ στα 18 μου έπαιξα βασικός στην ομάδα μου και, αν οργανωθούν καλύτερα οι ομάδες και τους δώσουν ευκαιρίες, θα τις αξιοποιήσουν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Πρωταθλητές Ευρώπης

Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Πρωταθλητές Ευρώπης

Ο Κώστας Σλούκας είπε: «Ήταν τιμή μας που μας δέχτηκε ο πρωθυπουργός. Μας είπε να προσπαθήσουμε με το καλύτερο και πως με υπομονή και σκληρή δουλειά θα πετύχουμε», ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς πρόσθεσε: «Είναι τιμή μας που εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύο διοργανώσεις και πήραμε μετάλλια. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και μετά θα αρχίσουμε σκληρή δουλειά με τις ομάδες μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις