Ηρακλής: Φιλικό με Πάρμα την Τετάρτη

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009 20:32
A- A A+

Το πρώτο φιλικό επί Ιταλικού εδάφους θα δώσει την Τετάρτη ο Ηρακλής με την Πάρμα στις 19:00 (ώρα Ελλάδος). Ο Όλεγκ Προτάσοφ που δουλεύει τις τελευταίες ημέρες πάνω στην τακτική θέλει να δει τους παίχτες αν αυτά που διδαχθήκανε σε Θεσσαλονίκη και Ιταλία μέχρι στιγμής θα μπορέσουν να τα εφαρμόσουν.

Γιώργος Κατσικάς: «Ελπίζω να μην είμαστε στην μιζέρια του περσινού πρωταθλήματος να πάμε για κάτι καλύτερο και να διεκδικήσουμε μια θέση στην Ευρώπη».

Ώρα για δράση για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή την Τετάρτη το απόγευμα στις 19:00 με αντίπαλο της Πάρμα. Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι για το συγκρότημα του Όλεγκ Προτάσοφ που θέλει να δει και ο ίδιος σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίχτες του. Ο Ουκρανός το τελευταίο διάστημα δουλεύει πάνω στην τακτική και ευελπιστεί να γίνουν πράξη από τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιώργος Κατσικάς ήταν ο παίκτης που μίλησε στα ΜΜΕ από την Ιταλία για την προετοιμασία του Ηρακλή. Ο νεαρός άσος υπογράμμισε αρχικά ότι: «Είναι η πρώτη μου προετοιμασία με τον Ηρακλή με τις εντυπώσεις μου όπως και στην Αυστρία να είναι πολύ ωραίες. Το κλίμα είναι πολύ θετικό και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ομάδα. Φυσικά και νιώθω έτοιμος. Για αυτόν τον σκοπό είμαστε όλοι εδώ. Για να μας δοθεί ευκαιρία να δείξουμε το ταλέντο μας».

Για τον περσινό του δανεισμό στον Ολυμπιακό Βόλου και το πόσο τον βοήθησε στην εξέλιξη του είπε: «Ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό Βόλου με βοήθησε πάρα πολύ. Έκανα 18-19 παιχνίδια. Ωστόσο είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού ανάμεσα στην Α΄ και Β΄ Εθνική και επέστρεψα για να παλέψω για μια θέση την ενδεκάδα» ενώ μιλώντας για τους στόχους της ομάδας του Ηρακλή είπε: «Ελπίζω να μην είμαστε στην μιζέρια του περσινού πρωταθλήματος να πάμε για κάτι καλύτερο και να διεκδικήσουμε μια θέση στην Ευρώπη».

Την Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται ο Ηρακλής στην Βόρειο Ιταλία θα βρεθούν ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ηλίας Πουρσανίδης και ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Νίκος Χαϊτογλου

Θα παρακολουθήσουν το φιλικό με την Πάρμα, ενώ η παραμονή τους στην ομάδα θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή

Κατά την παρουσία του στην Ιταλία ο Ηλίας Πουρσανίδης θα έχει την ευκαιρία για συζήτηση από κοντά με τον Όλεγκ Προτάσοφ για όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και για το ενδεχόμενο να χρειαστεί κάποια συμπληρωματική μεταγραφική κίνηση, προκειμένου να κλείσει οριστικά το ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις