Τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα της τοξικολογικής της σορού του Τζάκσον

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009 21:12
A- A A+

Εντός της εβδομάδας θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα από την τοξικολογική εξέταση που πραγματοποιήθηκε κατά τη νεκροψία της σορού του Μάικλ Τζάκσον, όπως ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Λος ¶ντζελες.

Σήμερα, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετέδωσε πως οι ιατροδικαστές ανακάλυψαν στον οργανισμό του Τζάκσον ένα θανάσιμο κοκτέιλ από φάρμακα, μεταξύ των οποίων τα ισχυρά αναλγητικά OxyContin και Demerol.

Πολλές μαρτυρίες μετά το θάνατο του ποπ σταρ τεκμηρίωναν την εξάρτηση του τραγουδιστή σε κάθε λογής αναλγητικά, καταπραϋντικά και άλλα ηρεμιστικά φάρμακα. Η αστυνομία υποψιάζεται πως κάποιο από αυτά τα φάρμακα ευθύνεται για τον θάνατό του.

Χθες το δίκτυο CNN είχε αποκαλύψει πως ο τελευταίος προσωπικός γιατρός του Τζάκσον Κόνραντ Μάρεϊ, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε χορηγήσει στο ποπ είδωλο το σκεύασμα που προκάλεσε τον θάνατό του.

Από την ημέρα του θανάτου του Τζάκσον, ο Μάρεϊ βρίσκεται στο στόχαστρο των ερευνών , καθώς η σήμανση ανακάλυψε στην κατοικία του δόσεις Propofol, ενός εξαιρετικά ισχυρού αναισθητικού, το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά στα νοσοκομεία.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα στη Νεβάδα, η αστυνομία και ομοσπονδιακοί πράκτορες πραγματοποίησαν έρευνες σήμερα στη προσωπική κατοικία του Μάρεϊ στο Λας Βέγκας.

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς