Τεν Κάτε: Έχουμε ακόμα ελπίδες

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009 00:36
UPD:16:27
A- A A+

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να προκριθεί παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Ολλανδός κόουτς στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία των «πρασίνων» και τόνισε πως η ομάδα έχει την απαραίτητη ποιότητα για να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού:

«Όταν δεν έχεις τη διάθεση να παλέψεις για κάθε μπάλα και να δουλέψεις σκληρά όσο ο αντίπαλός σου, μπορείς να έχεις καλύτερη ποιότητα αλλά δεν μπορείς να νικήσεις. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά το πιστεύω ακόμα γιατί η ομάδα έχει καλή ποιότητα και μπορεί να είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά πιστεύω ότι έχουμε ακόμα ελπίδες.

Σήμερα χάσαμε, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα για να νικήσουμε. Ακόμα και αν είναι πολύ πολύ δύσκολο, ακόμα πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να το πετύχει. Όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι απΆ ό,τι ήμασταν σήμερα».

Το αμυντικό πρόβλημα

«Πράγματι υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας και γι' αυτό αποφάσισα να βάλω τον Σαριέγκι αντί του Καντέ. Μετά από αυτό είχαμε καλύτερο έλεγχο πίσω. Ομως ατομικά λάθη έφεραν το 3ο γκολ. Πριν από αυτό, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με τον Λέτο. Ηταν μια από αυτές τις μέρες που όλα πήγαν στραβά. Ηταν και το γκολ που ακυρώθηκε, αλλά αυτό που μετράει είναι τι κάνεις εσύ ο ίδιος».

Για το χαμένο πέναλτι σχολίασε:

«Ηταν σημαντική στιγμή του αγώνα. Θα ήμασταν 2-1 στο ημίχρονο και το ηθικό θα ήταν ανεβασμένο, ενώ τώρα ήταν κατεβασμένο. Πριν το πέναλτι είχαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, όπου τουλάχιστον η μία θα έπρεπε να έχει μπει γκολ».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις