Aντώναρος: Παραπλανητικά τα στοιχεία του ΠΑΣΟΚ για τις προσλήψεις

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009 15:19
UPD:16:25
A- A A+

Παραπλανητικά χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας για τις προσλήψεις στο Δημόσιο κατά το α' εξάμηνο του 2009 http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/07/29/1696379.htm .

Στο ΠΑΣΟΚ μερικές φορές το χρόνο συνηθίζουν να δημοσιεύουν αριθμούς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στο ΠΑΣΟΚ μερικές φορές το χρόνο συνηθίζουν να δημοσιεύουν αριθμούς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως πέρσι ή πρόπερσι το ΠΑΣΟΚ είχε ισχυριστεί ότι σε ένα οικονομικό έτος έγιναν προσλήψεις στο δημόσιο ίσες με τον αριθμό εκείνων που συνολικά απασχολούνται στο Δημόσιο.

«Χρησιμοποιούν διάφορους αριθμούς για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη», υποστήριξε, επισημαίνοντας ότι από τα στοιχεία που παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ περίπου οι μισοί από τους αναφερόμενους είναι ωρομίσθιοι δάσκαλοι και καθηγητές, κάτι που γίνεται κάθε χρόνο. «Προφανώς -είπε- το έχουν ξεχάσει όσοι από το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις. Εκτός εάν πιστεύουν ότι οι ανάγκες αυτές στο εκπαιδευτικό σύστημα δεν πρέπει να καλύπτονται με τον τρόπο που καλύπτονται εδώ και πολλά χρόνια, δηλαδή να μη γίνονται προσλήψεις ωρομίσθιων δασκάλων και καθηγητών».

Το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να εξυπηρετήσει μόνο μικροκομματικές σκοπιμότητες και «η προσπάθεια διαφόρων στελεχών της ηγετικής ομάδας του κ. Παπανδρέου είναι να αποσπάσουν την προσοχή της κοινής γνώμης από τις συνεχείς γκάφες», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Αντώναρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή