Ευ. Αντώναρος: Γενικόλογα ευχολόγια ΠΑΣΟΚ για την οικονομία

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009 22:25
UPD:22:29
A- A A+

«Σκέψεις για έκθεση ιδεών και όχι ουσιαστικές εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές προτάσεις» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος τους άξονες της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που παρουσίασε σήμερα ο αρχηγός του Κινήματος Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Ο κ. Αντώναρος τόνισε πως «ο κ. Παπανδρέου σήμερα για μια ακόμη φορά αναμάσησε τα γνωστά γενικόλογα ευχολόγιά του για την οικονομία. Σκέψεις για έκθεση ιδεών και όχι ουσιαστικές εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές προτάσεις για τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και τους πολίτες. Δήθεν προτάσεις που δεν έχουν κανένα περιεχόμενο και εξυπηρετούν μόνο τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και τα προσωπικά άγχη εξουσίας του κ. Παπανδρέου και της ηγετικής του ομάδας».

Αντέταξε δε στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ το «συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της διεθνούς οικονομικής κρίσης και στη χώρα μας» της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως πρόκειται για «ένα σχέδιο που εμπλουτίζεται και προσαρμόζεται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της χώρας. Ένα σχέδιο που στοχεύει με συγκεκριμένες δράσεις στην ανακούφιση όσων έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Ένα σχέδιο που δίνει οξυγόνο σε εκείνους τους τομείς της οικονομίας που πλήττονται περισσότερο. Ένα σχέδιο που στόχο έχει να κάνει την οικονομία και την κοινωνία όσο πιο ισχυρές γίνεται για το διάστημα μετά την κρίση».

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Δεν θα ακολουθήσουμε φυσικά στις ασκήσεις τεχνητού πανικού στις οποίες επιδίδεται ο κ. Παπανδρέου κάθε φορά που με καθυστέρηση πολλών μηνών διαπιστώνει την ύπαρξη του ενός ή του άλλου ζητήματος. Η χώρα χρειάζεται υπεύθυνη διακυβέρνηση με σταθερότητα και συνέπεια και όχι την άναρθρη κινδυνολογία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και της ηγετικής του ομάδας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή