Γαλαζοκίτρινο Πάρτι(ζαν)

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009 22:31
A- A A+

Παίζοντας σοβαρό πολύ καλό ποδόσφαιρο (ειδικά στο β΄ ημίχρονο), ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Παρτιζάν και συνάμα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι Σέρβοι πιάστηκαν αρκετές φορές αδιάβαστοι κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές, οι οποίοι «κτύπησαν» με κεφαλιές των Μιροσάβλιεβιτς (50΄) και Ζεβλάκοφ (85΄).

Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι θα τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει σε μια εβδομάδα στο Βελιγράδι, για να πάρουν την προνομιούχα πρόκριση...

* Συναρπαστική ήταν και η παρουσία του κόσμου, καθώς το ΓΣΠ βάφτηκε στα γαλαζοκίτρινα με 15800 οπαδούς να υποστηρίζουν θερμά την αγαπημένη τους ομάδα.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Χαραλαμπίδης, Κοσόφσκι (82΄ Αλεξάνδρου), Μπρούσε, Χέλιο Πίντο (73΄ Ζεβλάκοφ), Κόντης, Μοράις, Μιροσάβλιεβιτς, Χατζί, Μιχαήλ (74΄ Σατσιάς)

Παρτιζάν: Μπόζοβιτς, Στεφάνοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Τόμιτς (61΄ Φέισα), Πέτροβιτς, Κλέο, Μορέιρα, Ίλιτς (73΄ Μπογκούνοβιτς), Ντιαρά, Ομπράντοβιτς, Γκάβραντσιτς

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις