Με το ένα πόδι στα play offs

Σλόβαν-Ολυμπιακός 0-2
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009 22:51
UPD:30/07/2009 16:23

A- A A+

Μια πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σλόβαν με 0-2 μέσα στην Μπρατισλάβα. Χρυσοί σκόρερ για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια οι Α. Παπαδόπουλος (1') και Λεονάρντο (21'). Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση πήραν οι Πειραιώτες.

Το παιχνίδι άρχισε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους Πειραιώτες αφού στο πρώτο λεπτό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Έχοντας παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές, ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως έβγαλε λαγό από το καπέλο του. Ο Γεωργιανός άφησε στον πάγκο τους Ντιόγκο και Γκαλέτι, έβαλε στα αριστερά τον Λεονάρντο και μπροστά τον Μήτρογλου και φαίνεται πως οι επιλογές του τον δικαίωσαν.

Αρχικά ο νεαρός φορ έδωσε ουκ ολίγες παλικαρίσιες μάχες, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Οι ανεβασμένοι Ζαϊρι και Λεονάρντο έκαναν ότι ήθελαν από τα άκρα και το 0-2 δεν άργησε να έρθει.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν αρχικά λίγη πίεση αλλά η είσοδος του Γκαλέτι και του Μαρέσκα έφεραν ξανά τον Ολυμπιακό στο προσκήνιο.

Στο 73ο λεπτό ο Μήτρογλου έκανε ωραία κεφαλιά αλλά ο Μπίτσικ τον νίκησε. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζαϊρί σούταρε και ο κίπερ των Σλοβάκων απέκρουσε ασταθώς. Στην επαναφορά ο Μαρέσκα σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Σλόβαν.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια πήρε μια σπουδαία νίκη και πλέον βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση.

Συνθέσεις:

Σλόβαν: Μπίτσικ, Σαλάτα (80΄ Τσέρνακ), Ντομπρότκα, Βαλάχοβιτς, Χαλενάρ, Σλοβάκ, Πετράς, Μάσαρικ (57΄Σιλβέστρ), Κοζάκ, Γκαούτσο, Ντοσουντίλ.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Γ.Παπαδόπουλος (69΄ Μαρέσκα), Ζαϊρί, Λεονάρντο (60΄ Γκαλέτι), Μήτρογλου(83΄ Ντιόγκο).

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις