Κερδίζει την εμπιστοσύνη ο Τιμούρ

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009 10:50
A- A A+

Αν και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να πάρουν άριστα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη των φίλων του Ολυμπιακού και αυτό όχι γιατί πήρε διπλό μέσα στην Σλοβακία.

Αρχικά, διάλεξε το σωστό σύστημα και η ομάδα παρουσίασε ένα πρόσωπο που αν μη τι άλλο ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Δεμένες γραμμές, σωστή ανάπτυξη και διεισδυτικά άκρα ήταν μερικά από τα καλά στοιχεία των "ερυθρολεύκων" στο ματς με την Μπρατισλάβα. Έδειξε πως δεν στέκεται σε ονόματα και άφησε στον πάγκο των Ντιόγκο, για να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Μήτρογλου. Τα... νυχτοπερπατήματα φαίνεται πως έχουν βγάλει εκτός φόρμας τον Βραζιλιάνο και ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται πως του έστειλε ένα μήνυμα προς συμμόρφωση.

Τοποθέτησε τον Λεονάρντο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και ο βραχύσωμος παίκτης τον δικαίωσε για την επιλογή του αφού εκτός από το γκολ έκανε και αρκετές επελάσεις.

«Λίρα εκατό» για ακόμη ένα ματς ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ενώ σαφώς πιο ουσιαστικός ήταν χτες ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός εμφανίστηκε πιο απλός από ποτέ και αν ήταν λίγο παραπάνω τυχερός θα πετύχαινε και γκολ.

πηγή www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις