Δύο μήνες νοκ άουτ ο Εστογιανόφ

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009 20:24
A- A A+

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Φαμπιάν Εστογιανόφ στη δεξιά ποδοκνημική από τον Γιώργο Κατσιφαράκη, ο οποίος είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Πανιωνίου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο «Ιστορικός» εξέδωσε ιατρικό δελτίο στην επίσημη ιστοσελίδα του, το οποίο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής Φαμπιάν Εστογιάνοφ, υποβλήθηκε σήμερα σε 2ωρη τριπλή χειρουργική επέμβαση στη δεξιά ποδοκνημική άρθρωση, η οποία έγινε στην κλινική «Λευκός Σταυρός» από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Πανιωνίου κ. Γιώργο Κατσιφαράκη».

«Η ζημιά που υπέστη τελικά ήταν πιο μεγάλη από την αρχική εκτίμηση, αφού κατά τη διάρκεια της επέμβασης αποκαταστάθηκαν:

1/ Το κάταγμα του έσω σφυρού

2/ Η ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου (πλαστική συνδέσμου)

3/ Η ρήξη του έξω πλαγίου συνδέσμου (πλαστική συνδέσμου) καθώς επίσης έγινε και αρθροσκοπική ομαλοποίηση του χόνδρινου κατάγματος του αστραγάλου.

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εντός της κλινικής για δύο ημέρες και θα ξεκινήσει άμεσα την αποκατάσταση του από Δευτέρα 3 Αυγούστου, η οποία θα είναι: Δεκαπέντε ημέρες θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο και μετέπειτα εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία και ενδυνάμωση με ισοκινητικό μηχάνημα.Η πιθανή επιστροφή του ποδοσφαιριστή, αναμένεται σε 2 μήνες περίπου, με επανεκτίμηση κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις