Πατέρας: Αποδείξτε ποιοι πραγματικά είστε

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009 22:32
UPD:22:47
A- A A+

Κατ'ιδίαν συνάντηση με παίκτες και προπονητή είχε το απόγευμα της Παρασκευής ο Νικόλας Πατέρας μετά το πέρας της προπόνησης, όπου «έσφιξε τα λουριά» ενόψει του επαναληπτικού με τη Σπάρτα Πράγας.

Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, τονώνοντας το ηθικό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου.

Ο κ. Πατέρας περιορίστηκε στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ λέγοντας στον Ολλανδό τεχνικό να δείξει μαζί με την ομάδα ποιοι πραγματικά είναι καθώς σίγουρα δεν πιστεύει πως η εμφάνιση της Τρίτης αντικατοπτρίζει την αξία τους.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και τους μίλησε με εμψυχωτικά λόγια προκειμένου να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη-πρόκριση.

«Δείξτε ποιοι πραγματικά είστε στο ματς της Τρίτης. Αδικήσατε τους εαυτούς σας στο πρώτο ματς και περιμένω να δείξετε διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ματς», δήλωσε ο κ. Πατέρας για να συνεχίσει:

«Απογοητεύσατε τον κόσμο, ο οποίος περιμένει πολλά από εσάς. Κερδίστε την χαμένη σας αξιοπρέπεια. Διαγράψτε το παιχνίδι αυτό και συγκεντρωθείτε στην ρεβάνς. Κερδίστε και προκριθείτε. Είμαστε μεγάλη ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση. Οφείλετε και πρέπει να διορθώσετε το λάθος που κάνατε».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις