Πρώτη κίνηση για Μαρκ

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2009 13:03
A- A A+

Την πρώτη του επίσημη κίνηση θα κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός για τον Μαρκ Γκονζάλεζ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Χιλιανό αλλά δεν θα γίνει δεκτή. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με σκοπό να πέσουν οι απαιτήσεις των Ισπανών.

Ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στην Ισπανία και στην πρώτη τηλεφωνική επαφή που είχε με τους ανθρώπους της Μπέτις τους διεμήνυσε: «Δώστε μας τον Μαρκ».

Οι «Πειραιώτες» θα προσφέρουν αρχικά 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Χιλιανό άσσο αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει δεκτό. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ζητά 6 εκατομμύρια ευρώ για τον ταχύτατο μέσο και πρόθεση της ομάδας του Σωκράτη Κόκκαλη είναι να ρίξει την τιμή στα 4 εκατομμύρια.

Από την πλευρά του ο παίκτης μίλησε στο Sky Sports για το μέλλον του: «Είμαι μια χαρά στην Ισπανία και δεν πρόκειται να μου αποσπάσουν την προσοχή όσα γράφονται για μένα. Είμαι παίκτης της Μπέτις και δεν ανησυχώ για το τι πρόκειται να γίνει. Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος εν όψει της νέας σεζόν, ό,τι έχει σχέση με μεταγραφή το χειρίζεται ο ατζέντης μου.»

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις