Πυρκαγιές σε Μαίναλο και Ν. Καβάλας

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2009 16:05
UPD:17:00
A- A A+

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή στο Καμενίτσι του Δήμου Λεβιδίου, στο Μαίναλο. Η φωτιά καίει ελατοδάσος.

Στην περιοχή επιχειρούν 10 οχήματα με τριάντα πυροσβέστες, δύο πεζοπόρα τμήματα των 16 ατόμων το καθένα, ένα αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στο Νομό Καβάλας. Η μία βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή στην Καριανή Καβάλας. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν τρία πεζοπόρα τμήματα, έξι οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Η δεύτερη πυρκιαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στη θέση Κάργιανη, στην περιοχή της Ελευθερούπολης. Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στο μεταξύ, αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στη θέση ¶νω Λεύκη. Αεροσκάφη και ελικόπτερα συνεχίζουν τις ρίψεις νερού, προκειμένου να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Αρκαδία και Κορινθία

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε χθες το βράδυ η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε δασική έκταση, στο χωριό Παναγίτσα του δήμου Λεβιδίου στην Αρκαδία. Η φωτιά δεν απείλησε σπίτια.

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί και η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στον οικισμό Πανόραμα, στις Κεχριές Κορινθίας, ενώ υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στο Μαψό Κορινθίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή