Ξεκαθαρίζει του Γκονζάλες για Ολυμπιακό

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2009 09:22
UPD:12:04
A- A A+

Λίγες ώρες ακόμα φαίνεται ότι απέμειναν για να δοθεί ένα τέλος στο σίριαλ της επικείμενης μεταγραφής του Μαρκ Γκονζάλες στον Ολυμπιακό, είτε αυτό είναι θετικό, είτε αρνητικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αργά το βράδυ της Κυριακής υπήρξε συνάντηση του εκπροσώπου των «ερυθρολεύκων» με τους ιθύνοντες της Μπέτις για να ξεκαθαρίσει αν και πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Επίσημη πρόταση ακόμα δεν υπάρχει και το θέμα βρίσκεται σε διερευνητικό ακόμα στάδιο. Από τον Ολυμπιακό προσπαθούν να μάθουν τις προθέσεις της ισπανικής ομάδας για τον Χιλιανό άσο και από εκεί πέρα αν οι απαιτήσεις της Μπέτις είναι στο ίδιο επίπεδο με τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι», τότε θα κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μέσου.

Λίγες ώρες ακόμα φαίνεται ότι απέμειναν για να δοθεί ένα τέλος στο σίριαλ της επικείμενης μεταγραφής του Χιλιανού άσου στον Ολυμπιακό, είτε αυτό είναι θετικό, είτε αρνητικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μία από τις λύσεις πάντως, που σκέφτονται στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που δεν βρεθεί χρυσή τομή στο οικονομικό, είναι το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη για έναν χρόνο, κάτι όμως που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Μία άλλη λύση είναι αυτή της συνιδιοκτησίας. Να δώσει δηλαδή τα χρήματα που είναι διατεθειμένος ο Ολυμπιακός στην Μπέτις (3 εκατ. ευρώ) και η ισπανική ομάδα να διατηρήσει ένα μέρος των δικαιωμάτων του σε περίπτωση πιθανής μεταπώλησης.

πηγή www.gazzetta.gr

Eν τω μεταξύ συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον μεθαυρινό αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Καραϊσκάκη». Στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον επαναληπτικό του 0-2 στη Μπρατισλάβα, τέθηκε ο Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός μπακ προπονήθηκε κανονικά δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι και έτσι θα βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Ραούλ Μπράβο που μπήκε από προχθες σε φουλ ρυθμούς μετά τις πρόσφατες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Την ίδια ώρα καλά είναι τα νέα και για τον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος μετά από μία χαμένη σεζόν εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισε, θα αγωνιστεί και πάλι κανονικά στο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις