Χάσεκ: Ο Παναθηναϊκός το φαβορί

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2009 19:40
A- A A+

Τον Παναθηναϊκό ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, έχρισε ο Μάρτιν Χάσεκ, βοηθός του Γιόζεφ Χόβανετς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό επαναληπτικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπάρτα Πράγας.

Ο τεχνικός των Τσέχων δεν ήρθε με την αποστολή της Σπάρτα σήμερα (εξαιτίας του θανάτου του πάτερα του), αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του την Τρίτη το βράδυ.Μαζί του αναμένεται να ταξιδέψει και το μεγάλο αστέρι των «Σπαρτιατών», Τόμας Ρέπκα, για τον οποίο γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάσεκ:

«Όπως γνωρίζετε ο Ρέπκα δεν ήρθε μαζί μας γιατί βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Κάνουμε τα πάντα για να προλάβει να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα και θα είναι μαζί μας είτε σήμερα, είτε αύριο. Από το πρώτο παιχνίδι είχαμε πει πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Έχει πιο έμπειρη ομάδα. Σαφώς, όμως, μετά το αποτέλεσμα της Πράγας οι πιθανότητές μας έχουν αυξηθεί. Και αυτή τη στιγμή, όμως, θεωρώ τον Παναθηναϊκό φαβορί. Επειδή θεωρούμε τον Παναθηναϊκό φαβορί δεν σημαίνει πως φοβόμαστε. Αναγνωρίζουμε τις επιθετικές τους ικανότητες και σεβόμαστε τους παίκτες που έχουν, όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Καραγκούνης και ο Σισέ».

«Ο σκοπός σε κάθε αγώνα της Σπάρτα είναι η νίκη. Ο κ. Χόβανετς έχει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και γι' αυτό θα έρθει αύριο με τον Ρέπκα. Το ρόστερ της ομάδας είναι 25 παίκτες και κάποιοι πάντα δεν θα μπορούν να αγωνιστούν. Αισιοδοξούμε πως αύριο ο Ρέπκα θα τα καταφέρει. Σίγουρα θα ήταν ευχάριστο να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, όπως ο Χόλεντα. Όλο το team, όλη η ομάδα πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε».

Βίλφριντ: «Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο»

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός παραμένει το πρώτο φαβορί εξέφρασε, όμως, και ο Μπόνι Βίλφριντ, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Σπάρτα.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβοριανού επιθετικού:

«Είναι πολύ δύσκολο πράγματι, αλλά ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο.Ο Παναθηναϊκός είναι πέρα από κάθε αμφιβολία το φαβορί, αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα γι' αυτό όπως και στον προηγούμενο αγώνα.Είναι κρίμα το πως έχασα τις ευκαιρίες στον πρώτο αγώνα, αλλά αύριο δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις