Ζιλμπέρτο Σίλβα: Θα δώσουμε το 100%

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2009 20:44
AΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ

A- A A+

Εκπρόσωπος των παικτών του Παναθηναϊκού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ήταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να είναι προσεκτική καθώς σε μια απροσεξία, όλα μπορεί να χαθούν.

«Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, αλλά και έξυπνοι. Οφείλουμε να προσέξουμε γιατί μια αντεπίθεση μόνο μπορεί να κάνει τη ζημιά και σε 15 λεπτά να μας έχουν διαλύσει».

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο αυριανός αγώνας. Ειδικά εμείς οι πιο έμπειροι παίκτες της ομάδα. Γι' αυτό και θα εστειάσουμε στο τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες για εμάς και ο κόσμος μας το τόνιζε συνεχώς, ακόμα και στο δρόμο. Γνωρίζουμε τη σημασία της αναμέτρησης και είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε το καλύτερός μας για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση».

«Πρέπει να δώσουμε αύριο το 100% των δυνατοτήτων και να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτόν μας το στόχο. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ο ομας στόχος, αλλά αύριο το μυαλό μας θα βρίσκεται μόνο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση».

«Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να είναι εύκολο για εμάς. Όταν χάνεις με 3-1 τον πρώτο αγώνα πρέπει να βάλεις 2 γκολ. Τώρα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Σε περίπτωση που δεν έχουμε αυτή την πειθαρχία και ξεχάσουμε τι μας είπε ο προπονητής μας, τότε θα τα έχουμε δύσκολα. Είμαι σίγουρος όμως ότι όλοι έχουν την κατάλληλη αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρουμε».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις