Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2009 22:39
A- A A+

Την αποστολή για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας ανακοίνωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια μετά την προπόνηση της Δευτέρας, που εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός έχοντας τη σιγουριά του 2-0 από τον πρώτο αγώνα στην Μπρατισλάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League προετοιμάζεται δίχως απρόοπτα για τον επαναληπτικό της Τετάρτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ο Παναγόπουλος λόγω μιας κάκωσης στο αριστερό ισχίο έκανε θεραπεία, ενώ ξεκίνησαν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους οι Ντάρμπισιρ και Τοροσίδης.

Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το μεθαυριανό αγώνα, στον οποίο αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Ντιόγκο, Γκαλέτι και Μαρέσκα.

Αναλυτικά οι 20 «εκλεκτοί»: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Τέλος, την Τρίτη οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις