Μπάσκετ: Έκλεισε Γκόρντον, περιμένει Κένταλ το Μαρούσι

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2009 00:20
A- A A+

Η διαπραγματευτική τακτική του Αμαρουσίου πέτυχε διάνα για άλλη μια φορά και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ολοκληρώσουν σχεδόν το σύνολο του ρόστερ τους.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Τζαμόν Γκόρντον και υπάρχει η αισιοδοξία ότι αύριο αναμένεται να συμβεί το ίδιο και για τον Λεβόν Κένταλ αφήνοντας κενή μόνο τη θέση του βασικού σμολ φόργουορντ.

Ο Γκόρντον έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του πριν περάσουν οι 48 ώρες προθεσμίας που του έδωσε η διοίκηση για να απαντήσει και έτσι θα προστεθεί στο πλάι του Μπίλι Κις

Ο νέος παίκτης του Αμαρουσίου είναι γεννημένος το 1984, έχει ύψος 1.91, έχει αποφοιτήσει από το Βιρτζίνια Τεκ, έχει αγωνιστεί στην τουρκική Αντάλεια, τις Γερμανικές Ντραγκον και Κολωνία, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Κροατική ΚΚ Σπλιτ όπου τελείωσε τη σεζόν με μ.ο 13.2 πόντους, 4 ριμπαουντ, 4.9 ασιστ στο Κροατικό πρωτάθλήμα (σε 16 αγώνες), ενώ στην Αδριατική Λίγκα (σε 6 αγώνες) είχε μ.ο 19.3 πόντους, 2.8 ριμπαουντ, 3.2 ασιστ.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση ενημέρωσε τον αμερικανό μάνατζερ του Κένταλ ότι εφόσον δεν στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του μέχρι το πρωί της Τετάρτης τότε αποσύρεται η προσφορά, με δεδομένο ότι ήδη του έχει δώσει παράταση από την αρχική προθεσμία. Παρόλα αυτά είναι πολύ μεγάλη η αισιοδοξία ότι θα έρθει η θετική απάντηση.

Μέσα στην εβδομάδα επίσης, αναμένεται να επισημοποιηθεί η προφορική συμφωνία του Αμαρουσίου με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο για να καλύψει πλήρως τη θέση του σούτινγκ γκαρντ πίσω από τον Τζαμόν Γκόρντον.

Η τελευταία θέση που θέλει να καλύψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αυτή του βασικού σμολ φφόργουορντ. Μετά την απόκτηση του Γκόρντον έκλεισαν οι θέσεις των Αμερικάνων και έτσι θα καλυφθεί από κοινοτικό ή Ελληνα.

Γίνεται ακόμη προσπάθεια για τον Δημήτρη Τσαλδάρη, αλλά επίσης είναι πολύ υψηλά στα υπόψιν ο Μαμούτου Ντιαρά. Τέλος, προτάθηκε και ο Ροντρίγκο ΝτεΛαΦουέντε, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρόμα. Παρόλα αυτά η περίπτωση του είναι απαγορευτική λόγω της τιμής του.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις