Κετσπάγια: Για τον κόσμο

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2009 18:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια. Σοβαρότητα ζήτησε από την πλευρά του και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Πρώτος μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος υποστήριξε: «Νομίζω πως πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παρουσιαστούμε σαν Ολυμπιακός. Αν το κάνουμε αυτό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Αν δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν φοβόμαστε τίποτα. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Μένουν ακόμη 90 λεπτά και πρέπει να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο», υποστήριξε αρχικά και συνέχισε: «Πρέπει ο κόσμος να μας βοηθάει. Είναι κίνητρο να αγωνίζεσαι σε γεμάτο γήπεδο. Ο Μέλμπεργκ είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής αλλά από εκεί και πέρα δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται για το μέλλον της ομάδας. Είναι δύσκολη εποχή. Δεν υπάρχουν πολλές έτοιμες ομάδες αυτή την στιγμή και μην ξεχνάμε πως η Σλόβαν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια της».

A. Παπαδόπουλος: Αν παρουσιαστούμε σαν Ολυμπιακός δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα

A. Παπαδόπουλος: Αν παρουσιαστούμε σαν Ολυμπιακός δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Τιμούρ Κετσπάγια: «Η σωστή αμυντική λειτουργία θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάει καλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πρέπει όλη η ομάδα να έχει καλή αμυντική λειτουργία. Κάναμε καλή δουλειά στην Μπρατισλάβα και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να αποδώσουμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και μπροστά στον κόσμο μας», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Πιστεύω πως θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και θα περάσουμε στους ομίλους. Πήραμε καλό αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε πάρει την πρόκριση. Χρειαζόμαστε σοβαρότητα για να μην έχουμε προβλήματα. Δεν φανταζόμουν πως ένα χρόνο μετά θα πανηγύριζα πρόκριση στο ίδιο γήπεδο, αλλά... αυτά συμβαίνουν».

T. Κετσπάγια: Θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι

T. Κετσπάγια: Θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι

Ακόμη πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να είμαστε χαλαροί και να κάνουμε μισές δουλειές. Με την βοήθεια του κόσμου θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα και να πάρουμε την νίκη. Έχουμε καλή ομάδα και τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και περιμένουν μία ευκαιρία.

Είναι σημαντική η βοήθεια του κόσμου. Περιμένουμε κάτι παραπάνω από κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά το ευχάριστο είναι πως όσοι παίρνουν ευκαιρία είναι αρκετά καλοί. Είμαστε χαρούμενοι διότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις