Moto GP: «Ανταγωνιστική η Honda»

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2009 00:08
A- A A+

Ο Βαλεντίνο Ρόσι, εκτός από τις «απειλές» του ομόσταβλού του, Χόρχε Λορέντσο, και του Κέισι Στόνερ, τώρα θα έχει άλλες δυο, αυτές των Ντάνι Πεντρόσα και Αντρέα Ντοβιζιόζο, καθώς έχει δει τη Repsol Honda να είναι περισσότερη ανταγωνιστική στους τελευταίους αγώνες και πιστεύει ότι θα συνεχίσει να είναι σημαντική απειλή για τους εναπομείναντες της σεζόν.

Μπορεί να είναι πρώτος στη βαθμολογία του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Moto GP και να έχει το... πάνω χέρι για να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο, αλλά ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει λόγους να υπολογίζει κάποια εμπόδια στους εναπομείναντες εφτά αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ιταλός, εκτός από τους Χόρχε Λορέντσο και Κέισι Στόνερ, έχει δει τους δυο αναβάτες της Repsol Honda, Ντάνι Πεντρόσα και Αντρέα Ντοβιζιόζο, να ανεβαίνουν και να είναι καλύτεροι στην πίστα με τον Ισπανό, μάλιστα, να κερδίζει και έναν αγώνα.

Έτσι, ο αναβάτης της Fiat Yamaha θεωρεί σημαντική απειλή την ιαπωνική ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Νομίζω ότι η Honda θα είναι πολύ ανταγωνιστική στους τελευταίους εφτά αγώνες. Έχουν φτιάξει μερικά από τα προβλήματα που είχαν στους τελευταίους αγώνες και είναι γρήγοροι. Έτσι τώρα στους τελευταίους εφτά αγώνες τα δύο Honda θα είναι ψηλά, άρα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα», είπε ο Ρόσι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις