Κατσουράνης: Καλύτεροι κατά κράτος

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2009 00:16
UPD:15:43
A- A A+

Ο Κώστας Κατσουράνης είχε την ευκαιρία να συνδυάσει την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League με το πρώτο του τέρμα με την πράσινη φανέλα. Ο διεθνής μέσος, ωστόσο, θεώρησε πως η δική του προσπάθεια απέναντι στην Σπάρτα Πράγας ήταν το λιγότερο μπροστά στην ομαδική, που έστειλε το «τριφύλλι» στην επόμενη φάση.

«Νομίζω ότι το σημαντικό σήμερα είναι η πρόκριση» δήλωσε αρχικά ο «Κατσούρ», για να συνεχίσει: «Πήραμε την πρόκριση σε ένα παιχνίδι το οποίο εμείς κάναμε δύσκολο από τον πρώτο αγώνα. Ούτε σήμερα, βέβαια, ήταν εύκολο. Είναι δύσκολα τα ματς αυτή την εποχή. Κρύβουν παγίδες. Μετά την αναμέτρηση στην Πράγα, τα πράγματα ήταν δύσκολα, γιατί θέλαμε δύο γκολ για να προκριθούμε. Όλοι δώσαμε το κάτι παραπάνω, γι' αυτό κι ήρθε η πρόκριση. Πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο εκ μέρους όλων των παιδιων. Πετύχαμε το πρώτο γκολ σε καίριο σημείο. Το αξίζαμε βάσει ευκαιριών».

K. Κατσουράνης: Δικαιώθηκαν οι κόποι μας

Ακούστε τη δήλωση του Κ. Κατσουράνη.

Μιλώντας για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι κάθε προπόνηση είναι σημαντική αυτή την εποχή. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, αποκτούμε καλύτερο ρυθμό, γιατί -κακά τα ψέμματα- δεν είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε αρχίσει προετοιμασία από τις αρχές Ιουλίου. Είναι κακό να μη ξέρουμε πότε αρχίζει το πρωτάθλημα. Προετοιμασία για τέσσερια παιχνίδια; Κακό αυτό...».

Όσο για την τρομερή ευκαιρία του Χαλούντα προς το τέλος της συνάντησης, ο Κατσουράνης υπογράμμισε πως «θα είχαν κι αυτοί κάποιες στιγμές. Κι εμείς θα έπρεπε να είχαμε κάποια τύχη. Ευτυχώς δεν μπήκε η μπάλα μέσα. Ήμασταν καλύτεροι κατά κράτος. Όπως η Σπάρτα σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, έτσι κι εμείς σήμερα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις