Πατέρας: Όχι άλλες μεταγραφές

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2009 00:24

Ν. Πατέρας: Εχουμε μία ομάδα με ψυχή

A- A A+

Μόνο αν προκύψει κάτι έκτακτο θα κάνουν μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Νίκος Πατέρας μετά το τέλος της αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με την Σπάρτα για τον τρίτο προκριματικό των μη πρωταθλητών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρόεδρος των «πράσινων» τόνισε, επίσης, ότι η ομάδα είχε ψυχή και τσαμπουκά, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στην ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι θα κοιτάξουν πρώτα τη ρεβάνς με τη Σπάρτα Πράγας και μετά αν θα κάνουν κάποια άλλη μεταγραφή και, αφού τελείωσε αυτό, ο Νίκος Πατέρας είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση εκτός αν προκύψει κάτι έκτακτο. «Δε θα γίνουν μεταγραφές αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο. Η ομάδα έχει εξαιρετικό υλικό και δε θα γίνουν άλλες μεταγραφές», είπε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον λέγοντας ότι η ομάδα είχε ψυχή και τσαμπουκά, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που της δείχνει και τη στήριξή του.

«Η ομάδα έχει ψυχή και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Στην Πράγα κάναμε τα εύκολα δύσκολα και δεν εκτιμήσαμε τον αντίπαλο αρκετά. Απόψε αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι, ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα, και είχαμε αξιοπιστία. Στη συνέχεια ελπίζουμε για το καλύτερο. Το θέμα είναι όχι η διοίκηση να δίνει χαρά στον κόσμο με κάποιο δώρο, αλλά στόχος είναι να υλοποιεί αυτά που θέλει ο προπονητής. Έχουμε ομάδα με ψυχή και τσαμπουκά και το αποδείξαμε στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα και τη διοίκηση».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις