Χάσεκ: Μεγάλη η απογοήτευση

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2009 00:42
A- A A+

Στο σημείο (τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου) που η ομάδα του δέχτηκε το γκολ, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός του Τζόσεφ Χόβανεκ, Λούμπος Χάσεκ, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την απογοήτευση για τον αποκλεισμό της Σπάρτα Πράγας.

Από πλευράς Σπάρτα Πράγας στην συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών ο βοηθ8ός του Τζόσεφ Χόβανεκ, Λούμπος Χάσεκ, ο οποίος ανέφερε: «Αναγνωρίζαμε τις επιθετικές αρετές του αντιπάλου ακόμα και μετά το 3-1 του πρώτου ματς. Στην Πράγα παίξαμε με 4-5-1 αλλά ο βασικός επιθετικός που έπαιζε μόνος στην κορυφή ήταν τραυματίας.

Θέλαμε από τους παίκτες να είναι πρόθυμοι να συμπληρώνουν τον επιθετικό στην κορυφή. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαμε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Στο 2/3 του πρώτου ημιχρόνου ανεβήκαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε και ένα καλό σουτ του Μπέργερ. Δυστυχώς τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά είχαμε μεγάλη πίεση και όλα χάλασαν στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μπήκε άμεσα. Αμέσως βάλαμε και δεύτερο φορ και συνεχίσαμε τις αλλαγές και να αυξάνουμε την επιθετικότητα μας. Νομίζω ότι από την στιγμή που παίξαμε με δύο επιθετικούς παίξαμε ισάξιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι προσπάθειες να βάλουμε γκολ ήρθε λίγα λεπτά πριν το τέλος με τον Καλούντα. ¶μα είχε μπει γκολ θα σήμαινε την πρόκριση μας. Ανοιχτήκαμε στο τέλος και δεχτήκαμε ακόμα ένα τέρμα.

Όταν ο αντίπαλος εκτελεί στο τέλος την στημένη φάση πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο απόλυτο.

Η απογοήτευση είναι σαφώς πολύ μεγάλη αλλά η ομάδα μας είναι νέα και πρέπει να ξεπεράσουμε την απογοήτευση γιατί μας περιμένουν επιτυχίες».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις