Σαριέγκι: Μπορούμε με τον καθένα

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2009 00:50
A- A A+

Όπως είχε κάνει σε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στο Μιλάνο με την Ίντερ πέρυσι, έτσι και κόντρα στην Σπάρτα Πράγας ο Γιόσου Σαριέγκι σκόραρε και πάλι, ανοίγοντας το δρόμο για τη μεγάλη ανατροπή. Πλέον, περιμένει ο επόμενος αντίπαλος. Όποιος και να 'ναι...

«Είμαστε χαρούμενοι. Ήμασταν καλύτερη ομάδα από ό,τι η Σπάρτα. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν αναστατωμένοι με ό,τι έγινε στην Πράγα, αλλά παλέψαμε και τα καταφέραμε. Θέλαμε να δείξουμε ότι η εικόνα μας στην Τσεχία δεν μας αντιπροσωπεύει» δήλωσε αρχικά ο Βάσκος, που δε θέλησε να συγκρίνει τα γκολ του με Ίντερ και Σπάρτα, ενώ πρόσθεσε για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League: «Οποιοσδήποτε μπορεί να μας κερδίσει, αλλά κι εμείς μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε».

«Σάλπι»: «Κακή παρένθεση η Πράγα»

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σχολίασε: «Το παιχνίδι στην Πράγα ήταν μια κακή παρένθεση. Το αποδείξαμε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό και καταφέραμε να πάρουμε μια δίκαιη πρόκριση. Στην Πράγα έγιναν πολλά λάθη και το "πληρώσαμε". Σήμερα, όμως, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι κι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».

Αναφερόμενος στην δική προσπάθεια, που συνοδεύτηκε κι από ένα γκολ, το τρίτο, ο επιθετικός των «πράσινων» είπε πως «κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Η πρόκριση δεν ανήκει σε κάποιον, αλλά στην ομάδα», ενώ, καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πίστη του στη φετινή ομάδα: «Φέτος είμαστε καλύτεροι απ' ό,τι πέρυσι. Κυνηγάμε όλους τους στόχους σε Ελλάδα κι Ευρώπη».

Μουν: «Ή θα το παίρναμε ή θα πεθαίναμε»

Ο Μπράις Μουν, από την πλευρά του, δήλωσε: «Όποια ομάδα κι αν μας έρθει στην κλήρωση, πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να προκριθούμε. Μετά το πρώτο ματς στην Τσεχία ή θα το παίρναμε ή θα πεθαίναμε. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους. ¶λλαξαν πολλά σε σχέση με την Πράγα. Ήταν «κλειδί» το γκολ του Σαριέγκι».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις