Ο ξένος Τύπος για το θρίαμβο του Παναθηναϊκού

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2009 09:47
REUTERS /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΗΣ

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή παρά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Αυτό αναφέρει ο ξένος Τύπος για τη μεγάλη χθεσινή νίκη του ΠΑΟ, με τους Τσέχους να τονίζουν ότι το 3-1 της Πράγας δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση, ενώ στη Γαλλία στέκονται στο γεγονός ότι ο Σισέ και η ομάδα του κατάφερε να προκριθεί. Στη Γερμανία επισημαίνεται οτι οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Όσον αφορά την Uefa στέκεται στο γεγονός ότι για δέυτερη συνεχόμενη χρονιά το «τριφύλλι» απέκλεισε τους Τσέχους.

Η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Τσεχίας η Sportovni αναφέρει: «Οι παίκτες της Σπάρτα Πράγας έχασαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπάρτα γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό και παρά τη νίκη με 3-1 στη Πράγα, αποκλείστηκε»

Αναφορά και στη Βραζιλία ελέω του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η UOL Esporte τονίζει: «Στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Σπάρτα Πράγας με 3-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Στο πρώτο παιχνίδι οι Τσέχοι είχαν επικρατήσει με 3-1, αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα αυτό».

Στη Γαλλία η L' Εquipe στέκεται στον Τζιμπρίλ Σισέ. «Ο Σισέ και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκαν» και στη συνέχεια προσθέτει. «Μετά την άσχημη εμφάνιση και το 3-1 στη Τσεχία, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με 3-0 απέναντισ τη Σπάρτα Πράγας. Σαριέγκι, Κατσουράνης και Σαλπιγγίδης τα γκολ. Ο Σισέ ήταν βασικός, αντίθετα με τον Καντέ».

Tο kicker αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Σπάρτα Πράγας και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Έλληνες κέρδισαν με 3-0 και ανέτρεψαν το 3-1 του πρώτου αγώνα».

Τέλος η Uefa αναφέρει: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Σπάρτα αφήνει την Αθήνα με κατεστραμένο το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει το 3-1 του πρώτου αγώνα και με τη νίκη με 3-0 συνεχίζει».

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις