Κετσπάγια: Κάθε ματς και καλύτεροι

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2009 00:02
UPD:00:11
A- A A+

Ως μία καλή ευκαιρία γι' όλους όσοι δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν χαρακτήρισε την αποψινή νικηφόρο αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια, για να προσθέσει πως κάθε φορά που η ομάδα εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ολοένα και καλύτερη.

«Θα περιμένουμε την κλήρωση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο έτοιμοι. Ήταν καλή ευκαιρία σήμερα για τα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Έπαιξαν κι αυτά κι έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Γεωργιανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε το στόχο μας, να περάσουμε στους ομίλους του Champions League. Πρέπει να δούμε τον αντίπαλό μας, να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να μαζέψουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και να κερδίσουμε».

Τ. Κετσπάγια: Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνει καλύτερη

Τ. Κετσπάγια: Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνει καλύτερη

Όσο για τους Γκαλέτι και Μαρέσκα και την απόδοσή τους στο 2-0 επί της σλοβακικής ομάδος, σημείωσε: «Πήγαν καλά και ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα. Ειδικά ο Μαρέσκα, που έβαλε και γκολ. Θα βοηθήσει. Περιμένουμε να βοηθήσουν κι άλλα παιδιά, που τώρα είναι τραυματίες. Κάθε επόμενο παιχνίδι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Τέλος, σχολιάζοντας το φιλικό με την Τότεναμ στο Λονδίνο την προσεχή Κυριακή, είπε: «Είναι ένα σημαντικό και δυνατό φιλικό. Είναι ευκαιρία για τα παιδιά χωρίς συμμετοχή να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις