Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2009 00:19
UPD:00:30
A- A A+

Στα πλέι οφ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και το έργου του δεν φαίνεται τόσο δύσκολο στο δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν είναι σοβαρός και πειθαρχημένος, τότε δεν έχει να φοβηθεί κάτι, με τον ΑΠΟΕΛ και τη Σάλτσμπουργκ να είναι τα πιο δύσκολα εμπόδιο για τους «ερυθρόλευκους».

Βέντσπιλς (Λετονία)

Στόχοι: Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα της Λετονίας, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου τίτλου. Αποτελεί την κορυφαία δύναμη του Λετονικού ποδοσφαίρου, ωστόσο στην Ευρώπη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον β' προκριματικό γύρο. Επικράτησε 3-0 της Ντούνταλενζ από το Λουξεμβούργο και δεν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και στον επαναληπτικό. Το ρόστερ της απαρτίζεται από Λεττονούς ποδοσφαιριστές.

Τι κάνει φέτος: 19 αγ. - 2η

Τι έκανε πέρσι:1η

Γήπεδο: «Βέντσπιλς Ολιμπισκάις»

Χωρητικότητα: 3.500

Προπονητής: Ρόμαν Γκρίγκορτσουκ

Ηγέτης: Βιτς Ρίμκους (Ε, 36)

Σύστημα: 4-4-2

Ήρθαν: Τσίρκιν (Μ, Ντιναμό Μπ.), Νντέκι (Α, Κινγκντάο), Πάβλοβς (Τ, Σαχτιάρ Σόλιγκορσκ), Ελτερμάνις (Τ, Ντίναμπουργκ), Ασταβιέφς (Μ, Όλιμπς)

Έφυγαν: -

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

Στόχοι: Τι άλλο στόχο μπορεί να έχει μία ομάδα που στέφθηκε την περασμένη σεζόν πρωταθλήτρια Κύπρου από τον τίτλο; Μα φυσικά την κορυφή. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι άλλωστε ένα απ' τα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου της χώρας της. Παράλληλα, όλοι στην ομάδα επιθυμούν να ακολουθήσουν τα περσινά «χνάρια» της Ανόρθωσης

Τι κάνει φέτος: Πρεμιέρα 29/8

Τι έκανε πέρσι: 1η

Γήπεδο: «ΓΣΠ»

Χωρητικότητα: 22.859

Προπονητής: Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ηγέτης: Μάριο Μπρέσκα (29, Ε)

Σύστημα: 4-4-2

Ήρθαν: Ζόρζε (Μπράγκα), Σικορά (Μούρθια), Μπρέσκα (Νυρεμβέργη), Γκράνκορ (Γάνδη)

Έφυγαν: Χρήστου, Φλορέα, Μπαρκ, Ονουάτσι (Ιωνικός)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Στόχοι: Βασικό μέλημα της αυστριακής Σάλτσμπουργκ είναι πολύ απλά να ξαναστεφθεί πρωταθλήτρια! Οι Αυστριακοί έκαναν πέρυσι μία πολύ καλή σεζόν, που έκλεισε με την κατάκτηση του τίτλου στην χώρα τους.

Τι κάνει φέτος: 3αγ. 3η

Τι έκανε πέρσι: 1η

Γήπεδο: «Ρεντ Μπούλ Αρίνα»

Χωρητικότητα: 31.100

Προπονητής: Χούμπ Στέφενς

Ηγέτης: Μαρκ Γιάνκο (26, Ε)

Σύστημα: 4-4-2

Ήρθαν: Σιέμερ (Αούστρια Βιέννης),

Έφυγαν: Ίλιτς (δανεικός στην Λάρισα), Πάμιτς (δανεικός στην Σπάρτα Πράγας), Τραουί (δανεικός στην Αλ Βαχντά), Βονλάχντεν (στην Ζυρίχη), Οκς, Γιανότσκο (στην Αντμίρα), Κόβατς (σταμάτησε), Γκερκάλιου (στην Μάγκνα), Μέγιερ, Μπόντναρ, Ράκιτς (στην ΡΒ Τζούνιορς), Οϊμπστερ (Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς).

Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία)

Στόχοι: Η Ντέμπρετσεν δεν έχει χαμηλές προσδοκίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και φυσικά να κάνει την υπέρβαση με την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ούγγροοι κατάφεραν να κρατήσουν τον βασικό κορμό και μοιάζουν έτοιμοι να επαναλάβουν την περσινή καλή πορεία.

Τι κάνει φέτος: 2αγ.-9η

Τι έκανε πέρσι: 1η

Γήπεδο: «Στάντιον Ολάχ Γκαμπόρ»

Χωρητικότητα: 10.200

Προπονητής: Αντρέας Χέρτσεγκ

Ηγέτης: Ζόλταν Κις (28, Μ)

Σύστημα: 4-4-2

Ήρθαν: Σέζλπαλ (από τη Ντιοσγκιόρ), Βάργκα (από EAC), Μοχλ (από Φέρεντσβαρος), Κουλιμπαλί (από Αντβέρπ).

Έφυγαν: Γκαμπόρ (στην Φερεντσβάρος)

Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)

Στόχοι: Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ίντερ Τούρκου κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1-0 και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο β' προκριματικό. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Την τελευταία δεκαετία παίζει συνεχόμενα στην Ευρώπη, χωρίς όμως να έχει σημειώσει κάποια μεγάλη επιτυχία. Μεγάλη επιτυχία για τους Μολδαβούς θα ήταν η πρόκριση στον γ' προκριματικό όμιλο και η είσοδος στο Europa League.

Τι κάνει φέτος: 2αγ. - 5η

Τι έκανε πέρσι:1η

Γήπεδο: «Σερίφ Στάντιουμ»

Χωρητικότητα: 14.300

Προπονητής: Λεονίντ Κουτσούκ

Ηγέτης: Αλεξάντρ Ερόκιν (Μ, 19)

Σύστημα: 4-5-1

Ήρθαν: Βερμπέτσι (Μ, Τιρασπόλ)

Έφυγαν: Νέλσον (Μ, Τιρασπόλ), Νικολόγκλο (Α, Τιρασπόλ), Βιτάλι (Α, Τιρασπόλ), Σίνιτσιχ (Μ, Τιρασπόλ)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις