Ισχυρός ο Ολλανδός στον πάγκο του «Τριφυλλιού»

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2009 09:26
A- A A+

Τέλος στις όποιες φήμες είχαν κάνει την εμφάνισή τους και ήθελαν τον Χενκ Τεν Κάτε προ της εξόδου του από το «Τριφύλλι» μπήκε χθες με τον πιο επίσημο τρόπο. Η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, αλλά και το χθεσινό ραντεβού με τους Πατέρα και Αντωνίου, ισχυροποίησε την παρουσία του του Ολλανδού στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ανοικτό να γίνει μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησης μιας ακόμα μεταγραφής. Ανανεώνει ο Καραγκούνης, ακολουθεί και ο Σαλπιγγίδης.

Αποφασισμένη να στηρίξει τον Χενκ Τεν Κάτε και να μην πάρει μια απόφαση, στηριζόμενη σε ένα άσχημο παιχνίδι, είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αυτό φάνηκε και από την πολύωρη συνάντηση που είχε χθες ο Ολλανδός προπονητής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Πατέρα και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Αντωνίου.

Οι τρεις άνδρες τα είπαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τον Τεν Κάτε να βγαίνει ακόμα πιο δυνατός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Πατέρας, όσο και ο Αντωνίου τον στήριξαν και το είπαν πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του από τον πάγκο του «Τριφυλλιού». Έτσι μετά τη χθεσινή συνάντηση οι όποιες φήμες είχαν δημιουργηθεί σχετικά με το μέλλον του Ολλανδού στον Παναθηναϊκό διαλύθηκαν.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, μετά το πρώτο δείγμα γραφής που υπάρχει τόσο από τα φιλικά, όσο και από τα δύο παιχνίδια με την Σπάρτα Πράγας. Αρχικά υπήρξαν θετικά σχόλια για το υλικό της ομάδας και ειδικά για τους νεοαποκτηθέντες, όμως στη συνέχεια υπήρξε προβληματισμός για την εικόνα, στον αγώνα της Πράγας και ειδικά για την υπεροψία που φάνηκε πως έδειξε στο γήπεδο.

Μεταγραφή στα σκαριά

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην συνάντηση των Τεν Κάτε, Πατέρα και Αντωνίου, συζητήθηκαν και μεταγραφικά θέματα. Ήδη εξετάζονται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί για τη θέση στην οποία θα αγωνίζονται, αν και προτεραιότητα φαίνεται ότι δίνεται στο δεξί μπακ.

Ανανεώνει ο Καραγκούνης

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κώστας Αντωνίου πριν την συνάντηση με τους Τεν Κάτε και Νίκο Πατέρα, είχε συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη, με μοναδικό αντικείμενο την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού. Όπως φάνηκε και από την κουβέντα των δύο ανδρών, ο Καραγκούνης είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει την συνεργασία του με το «Τριφύλλι» μέχρι και το 2012 και να παραμείνει έως το τέλος της καριέρας του στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η ανανέωση με τον Καραγκούνη, θα ακολουθήσει συνάντηση και με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, από τον οποίο οι «Πράσινοι» είναι απολύτως ευχαριστημένοι και θέλουν να παραμείνει και αυτός στην ομάδα για πολλά ακόμα χρόνια.

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις