Παναθηναϊκός - Ατλέτικο: Οι αντιδράσεις στα δύο «στρατόπεδα»

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2009 15:23
A- A A+

Ικανοποιημένος από την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Champions League εμφανίστηκε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, ¶μπελ Ρεσίνο. Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που ήθελε να τεθεί αντιμέτωπος, καθώς Αρσεναλ και Λιόν είναι ένα επίπεδο παραπάνω.

«Η κλήρωση είναι καλή. Δεν θέλαμε την Αρσεναλ ή την Λιόν. Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι εύκολο αλλά είναι η ομάδα που θέλαμε και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι η ¶ρσεναλ και η Λιόν είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις υπόλοιπες. Θα δώσουμε τα πάντα. Θα παρακολουθήσουμε τον Παναθηναϊκό και αν έχουμε την ευκαιρία θα το κάνουμε και από κοντά. Πρέπει να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες», δήλωσε ο Ισπανοός προπονητής.

Ο εκπρόσωπος της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Νιόν, Ζέσους Γκάρσβα Πιτάρχ, δεν θεωρεί αμελητέα ποσότητα τον Παναθηναϊκό και παράλληλα πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό που η ρεβάνς θα γίνει στη Μαδρίτη.

Ο αθλητικός διευθντής των «ροχιμπλάνκος» ανέφερε μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Ξεχωρίζω από τους παίκτες του τον Ζιλμέρτο Σίλβα, τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Κώστα Κατσουράνη και τον Τζιμπρίλ Σισέ. Είναι όλοι τους παίκτες με μεγάλα ματς στο διεθνές επίπεδο. Πρέπει να βρεθούμε σε πολύ καλή απόδοση για να περάσουμε. Είναι πολύ καλό που η ρεβάνς θα γίνει στην Μαδρίτη και ο κόσμος θα είναι κοντά μας στο Βιθέντε Καλντερόν».

Στο στρατόπεδο των «Πρασίνων», ο Γιώργος Καραγκούνης υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα για να περάσει στους Ομίλους, ενώ ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου χαρακτήρισε φαβορί τους Ισπανούς.

Καραγκούνης: «Μπορούμε να περάσουμε»

«Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση για μας, ωστόσο έχουμε την ποιότητα για να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πρώτο παιχνίδι, αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και δεν δεχθούμε γκολ μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι πιθανότητες σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω ότι είναι 50-50. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε ακόμη και αν μας έπεσε ο δυσκολότερος αντίπαλος.»

Αντωνίου: «Ό,τι πιο δύσκολο»

«Η Ατλέτικο είναι ότι πιο δύσκολο θα μπορούσε να προκύψει για μας σε αυτή την κλήρωση. Σίγουρα η αντίπαλός μας είναι το φαβορί αλλά καμιά ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να αισθάνεται υπερβολική σιγουριά. Τώρα καλούνται οι ποδοσφαιριστές να αποδείξουν αν τα φαβορί εκτός γηπέδου ισχύουν και μέσα στο γήπεδο.»

Βεκρής: «Του πάνε τα δύσκολα»

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM, ο παράγοντας του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός σέβεται και αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους με την ίδια σοβαρότητα. Δεν ήταν ότι καλύτερο η κλήρωση. Αυτή την στιγμή έχουμε δύο ματς για τα προκριματικά με αυτό βαδίζουμε και εκεί κατευθυνόμαστε. Ο Παναθηναϊκός στα δύσκολα δείχνει πραγματικά τον καλό του εαυτό. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θα θέλει ενίσχυση στην άμυνα αφού η Ατλέτικο έχει παίκτες όπως ο Φορλάν και ο Αγκουέρο, ωστόσο αυτά είναι αγωνιστικά θέματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις