Κετσπάγια: Δεν προκριθήκαμε ακόμα

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2009 20:05
A- A A+

Εμφανώς ικανοποιημένος και παράλληλα προσγειωμένος με το αποτέλεσμα της κλήρωσης των πλέι-οφ του Champions League εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια.

Η Σέριφ από την Μολδαβία σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ο Γεωργιανός προπονητής ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση προκειμένου να έρθει η πρόκριση στους ομίλους.

«Υπήρχαν και πιο δυνατές ομάδες όμως δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την Σέριφ. Μπορεί όντως να είναι εύκολη ομάδα σε σχέση με άλλες που θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προκριθήκαμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ενώ πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θεωρώ καλό για εμάς ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Εκεί θα πρέπει να ξεκινήσουμε να χτίζουμε την πρόκριση. Θα δούμε το DVD απέναντι Σλάβια Πράγας και θα δούμε την Δευτέρα το ματς του πρωταθλήματος. Απέκλεισε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε πολύ για να μη το ξανακάνει».

Σχετικά με τις μεταγραφές, τόνισε: «Αυτούς τους παίκτες έχω, μ αυτούς θα προχωρήσω. Δεν ασχολούμαι αυτή τη στιγμή με μεταγραφές».

Τέλος για την κλήρωση του Παναθηναϊκού, συμπλήρωσε: «Η κλήρωση μας είναι πιο εύκολη από του Παναθηναϊκού γιατί εμείς είμαστε πρωταθλητές. Όταν έχεις ως στόχο τους ομίλους καμιά φορά προκύπτουν και δύσκολες κληρώσεις. Ο ΠΑΟ έχει σαφώς δύσκολο έργο απέναντι στην Ατλέτικο».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις