Επίσημα «κόκκινος» ο Ακουϊλάνι

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2009 22:43
A- A A+

Παίκτης της Λίβερπουλ και επίσημα είναι από την Παρασκευή ο μέχρι πρότινος άσος της Ρόμα, Αλμπέρτο Ακουϊλάνι.

Η διοίκηση των «κόκκινων» ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Ιταλού μέσου, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο 25χρονος άσος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά από επέμβαση στον αστράγαλο και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τέσσερις έως οχτώ εβδομάδες.

Στο μεταξύ, ο συμπαίκτης του Αλμπέρτο Ακουϊλάνι στους «τζιαλορόσι» και πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Τζον ¶ρνε Ρίισε, δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία του διεθνή άσου στο «¶νφιλντ».

«Όταν ήρθα στη Ρόμα δεν ήξερα απολύτως τίποτα για τον Ακουϊλάνι», ανέφερε αρχικά ο Νορβηγός αμυντικός ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Ήξερα μόνο τους Τότι, ντε Ρόσι και Μεξές, όμως ο Ακουϊλάνι ήταν ο παίκτης που με εξέπληξε περισσότερο στους πρώτους μήνες μου με τις ικανότητες του».

«Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια με καλή πάσα, καλή κίνηση. Επίσης δουλεύει σκληρά και είναι σωστός επαγγελματίας. Δεν μένει ποτέ ακίνητος, είναι συνέχεια σε κίνηση. Σίγουρα τρέχει πιο πολύ από τον Τσάμπι Αλόνσο και πιθανότατα είναι πιο επικίνδυνος στην προσπάθεια για γκολ», κατέληξε ο Ρίισε.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις