Συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων

Σάββατο, 08 Αυγούστου 2009 10:40
UPD:16:06

A- A A+

Συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου. Μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας σημειώνεται στην έξοδο της Εθνικής Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας, ενώ μεγαλύτερα είναι τα προβλήματα στην Αθηνών - Λαμίας (άνοδος) όπου είχε δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων λόγω έργων ασφαλτόστρωσης από το ύψος του 75ου έως το 81 χλμ. Λίγο αργότερα το μποτιλιάρισμα μεταφέρθηκε στο ύψος της Υλίκης.

Οι οδηγοί που θα κινηθούν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας πρέπει να γνωρίζουν πως -λόγω έργων- από τον κόμβο του Μαρτίνου, στο 120ο χλμ και για πέντε χιλιόμετρα στο ρεύμα της καθόδου, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται σε μία μόνο λωρίδα. Οι εργασίες θα διαρκέσουν ώς τις 12 Αυγούστου.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχημάτα στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, όπου νωρίτερα είχε σχηματιστεί ουρά δύο χιλιομέτρων.

Πάντως η Τροχαία βρίσκεται σε επιφυλακή για την ασφαλή μετακίνηση όσων ταξιδέψουν μέσω των εθνικών οδικών δικτύων. Αυξημένη είναι η κίνηση και στα λιμάνια της Αττικής (Πειραιάς - Ραφήνα - Λαύριο). Η πληρότητα τόσο σε επιβάτες όσο και σε αυτοκίνητα, ξεπερνάει το 90%. Ανάλογη είναι και η πληρότητα των αεροπλάνων, των τρένων του ΟΣΕ και των λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή