Λυμπερόπουλος: Στόχος οι δύο νίκες

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009 17:58
A- A A+

Η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας εν όψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων με Ελβετία και Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ μπαίνει στην τελική της ευθεία με το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στην Πολωνία.

Ο επιθετικός της ¶ιντραχτ Φρανκφούρτης, Νίκος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στον SENTRA, αναφέρθηκε στο προσεχές φιλικό με τους Πολωνούς στο Μπιντγκόζ ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει του αγώνα στην Ελβετία.

Αναλυτικά, ανέφερε:

Για το φιλικό με την Πολωνία: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, καθώς ο προπονητής θέλει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει των παιχνιδιών των προκριματικών με Ελβετία και Μολδαβία. Ελπίζω όλοι να είμαστε υγιείς στις 5 Σεπτεμβρίου, να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τα παιχνίδια με Ελβετία και Μολδαβία: «Στόχος φυσικά είναι οι δύο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Με την Ελβετία είναι σίγουρα πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά και η Μολδαβία, στο παρελθόν, μας έχει δυσκολέψει.

Πρέπει να επιδείξουμε την δέουσα σοβαρότητα και στα δύο παιχνίδια, αλλά πρώτα κοιτάμε τον αγώνα με την Ελβετία. Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι αυτή η ομάδα δουλεύει πάντα στο "κόκκινο" και θα δώσει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις