Και τυπικά «γηραιός» ο Ντάλα Μπόνα

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009 20:37
A- A A+

Με τη Νάπολι να δίνει το οκ, ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η μεταγραφή του Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα στον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποίησαν πως ο Ιταλός θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για τον επόμενο χρόνο.

Η απόκτηση του Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα από τον Ηρακλή, ήταν κάτι δεδομένο εδώ και μέρες. Τυπικά ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα έληξε σήμερα με τον «γηραιό» να ανακοινώνει πως ο παίκτης θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για την επόμενη χρονιά. Για να υπάρξει η ανακοίνωση από πλευράς Ηρακλή, θα έπρεπε να δώσει την συγκατάθεσή της και η Νάπολι, κάτι που έγινε και όλα έλαβαν τέλος, ένα τέλος ευχάριστο για τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας, διαρκείας ενός έτους, με τον Ιταλό μέσο, Samuele Dalla Bona, ο οποίος αποκτάται με την μορφή ετήσιου δανεισμού από την ομάδα της S.S.C. Napoli.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις Chelsea, Milan, Bologna, Lecce, Sampdoria και Napoli. Στη "κυανόλευκη" φανέλα του θα φορά τον αγαπημένο αριθμό του, το "24"».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις