Ομαδικά πυρά Τσίπρα για τη μεταναστευτική πολιτική

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009 17:57
A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης, του ΛΑΟΣ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από τη Σάμο ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τρίπρας με αφορμή τη μεταναστευτική πολιτική, κάνοντας λόγο για «ακραίες πολιτικές επιλογές της μηδενικής ανοχής και των επιχειρήσεων σκούπα».

«Η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα παρασύρεται από έναν ανταγωνισμό με την ακροδεξιά ρητορεία του κ. Καρατζαφέρη και καταλήγει στις πιο ακραίες πολιτικές επιλογές της μηδενικής ανοχής και των επιχειρήσεων σκούπα», δήλωσε ο κ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Μεταναστών και Προσφύγων της Σάμου.

Α. Τσίπρας: Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση χέρι-χέρι με τον κ. Καρατζαφέρη

Α. Τσίπρας: Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση χέρι-χέρι με τον κ. Καρατζαφέρη

«Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μετακομίσει και έχει μετεγκατασταθεί μεσοτοιχία με την πολυκατοικία του κ. Καραμανλή και του κ. Καρατζαφέρη. Και, δυστυχώς, στα θέματα αυτά υιοθετεί μια ακροδεξιά λαϊκιστική ρητορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς –κατέληξε- θα επιμένουμε να υιοθετούμε τις προτάσεις και τις θέσεις των διεθνών οργανισμών, της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες του ΟΗΕ και της Διεθνούς Αμνηστίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή