Ολυμπιακός: Προπόνηση με εννιά απόντες

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009 21:56
UPD:12/08/2009 00:30
A- A A+

Έρημο τοπίο θύμιζε σήμερα το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ελέω των απουσιών των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού. Πέραν τούτου ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λουτσιάνο Γκαλέτι -που είχε στομαχικές διαταραχές- Κριστιάν Λεντέσμα, Ντουντού. Ματ Ντάρμπισαϊρ και Βασίλης Τοροσίδης ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία.

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού που ξεκίνησε στις 19.30 τ' απόγευμα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο Κριστιάν Λεντέσμα έκανε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, πισίνα και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Γ. Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία. Οι Ματ Ντάρμπισαϊρ και Βασίλης Τοροσίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Ζαουάντ Ζαϊρί, Όλαφ Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος και Κώστας Μήτρογλου, καθώς και οι... μικροί Νικλητσιώτης, Κατσικογιάννης, Βασιλόγιαννης που αγωνίζονται με την ομάδα Κ21 σε τουρνουά που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Μ' άλλα λόγια έλλειπαν εννέα παίκτες. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 19:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων με την Σερίφ Τιρασπόλ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις