Αλ. Τσίπρας: «Ομερτά» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τη Siemens

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009 15:34
UPD:18:37
A- A A+

Επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σήμερα από τη Βυτίνα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τα δύο κόμματα πως «τσακώνονται για το ποιός τα πήρε πρώτος και ποιος πήρε τα περισσότερα».

«Σήμερα βλέπουμε έναν ιδιόμορφο καυγά από τα δύο μεγάλα κόμματα: Τα δυο κόμματα της παραγραφής και των μαύρων ταμείων της Siemens τσακώνονται για το ποιός τα πήρε πρώτος και ποιος πήρε τα περισσότερα. Την ίδια στιγμή αλληλοκατηγορούνται με γενικόλογες κατηγορίες για να θολώσουν τα νερά. Ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει, όμως, ποιοι τα πήραν και πως τα πήραν, γιατί είναι οι ίδιοι που σε λίγους μήνες θα μας ζητήσουν την ψήφο μας», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Α. Τσίπρας: O κόσμος οφείλει να γνωρίζει ποιοι τα πήραν και πως τα πήραν

Α. Τσίπρας: O κόσμος οφείλει να γνωρίζει ποιοι τα πήραν και πως τα πήραν

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ κάλεσε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να δώσουν απαντήσεις. «Όσο κι αν κοκορομαχούν κι όσο κι αν ανταλλάσουν γενικόλογες κατηγορίες πρέπει να δώσουν απαντήσεις. Σήμερα υιοθετούν απλά το σύνθημα ''αν πείτε εσείς για μας, τότε θα πούμε κι εμείς για εσάς'' κι έτσι υπάρχει μια ιδιότυπη "ομερτά" η οποία σκεπάζεται κι από αυτές τις γενικόλογες κατηγορίες και οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι όλοι τα παίρνουν ότι όλοι το ίδιο είναι», σημείωσε.

«Ε! δεν είναι όλοι το ίδιο, κάποιοι κυβέρνησαν αυτό τον τόπο με μεθόδους που πλέον έχουν αποκαλυφθεί κι οφείλουν να μιλήσουν με συγκεκριμένα στοιχεία», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το χρόνο τον εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «για τις εκλογές ρωτήστε τον πρωθυπουργό, αυτός είναι κατάλληλος να σας πει».

Σε ό,τι αφορά την ετοιμότητα του ΣΥΝ για τις εκλογές, επεσήμανε πως η περιοδεία του αυτή και μόνο, αποδεικνύει πως είναι έτοιμος για εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή