Μπάσκετ: Υπέγραψε ο Πελεκάνος στο Μαρούσι

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009 17:16
A- A A+

Ο Μιχάλης Πελεκάνος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με το Μαρούσι και επικύρωσε τη συμφωνία των «κιτρινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό για τη μετακίνηση του στον ¶γιο Θωμά ως δανεικού. Με την απόκτηση του 28χρονου φόργουορντ το Μαρούσι ολοκλήρωσε το ρόστερ του μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Το Μαρούσι στην ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την κίνηση της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «με την ευκαιρία της συμφωνίας με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για την παραχώρηση του Πελεκάνου, η ΚΑΕ θέλει να υπογραμμίσει την τεκμηριωμένη πλέον διαπίστωση ότι ο ανταγωνισμός μέσα στο παρκέ δεν εμποδίζει δυο ομάδες να έχουν μια υγιή επικοινωνία, όπως αποδείχθηκε τα τελευταία χρόνια με τις περιπτώσεις Σεϊμπούτις, Μαυροκεφαλίδη, Πελεκάνου.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι επιβεβαιώνουν με την στάση τους ότι εκτός από την ομάδα τους, αγαπούν πάνω από όλα το μπάσκετ και παράλληλα αποτελούν έναν από τους ουσιαστικούς πόλους αναβάθμισης του αθλήματος στη χώρα μας».

Ο Μιχάλης Πελεκάνος λίγο μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του στο Μαρούσι δήλωσε: «χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια οργανωμένη και φιλόδοξη ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με συνέπεια και σταθερότητα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να βοηθήσω το Μαρούσι να πετύχει τους υψηλούς στόχους του».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις