ΝΔ: Οι κορώνες του ΠΑΣΟΚ δεν πείθουν κανέναν

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009 20:30
A- A A+

Πυρά κατά του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Siemensεκτοξεύει η ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως «επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο».

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος κατηγορεί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πως «επιλέγει να λησμονεί ότι η αποκάλυψη των πτυχών αυτής της υπόθεσης αλλά και άλλων υποθέσεων οφείλονται στην έρευνα της Δικαιοσύνης. Έρευνα που το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να επηρεάσει κάθε φορά που τα ευρήματα της δεν το βόλευαν».

Προσθέτει δε πως «το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να λησμονεί ότι το μόνο πολιτικό πρόσωπο που αποδεδειγμένα - με δική του ομολογία - πήρε χρήματα από τη Ζήμενς είναι δικό τους κορυφαίο στέλεχος» και ότι «έχει πει ΟΧΙ σε όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για διαφάνεια στο δημόσιο βίο. Αρνήθηκε μάλιστα να πάρει μέρος και στην αναθεώρηση του Συντάγματος όπου επρόκειτο να συζητηθούν σχετικές προτάσεις».

«Αυτές είναι οι αλήθειες. Και όχι οι κορώνες του κ. Παπανδρέου και της ηγετικής του ομάδας που δεν πείθουν κανένα. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ που στρουθοκαμηλίζει και δε λέει τίποτα για την ουσία του θέματος. Το ΠΑΣΟΚ του ΟΧΙ σε όλα. Το ΠΑΣΟΚ της μισής αλήθειας. Το ΠΑΣΟΚ της επιλεκτικής μνήμης. Το ΠΑΣΟΚ της μικροκομματικής παραπληροφόρησης», τονίζει ο κ. Αντώναρος.

«Δεν θα το ακολουθήσουμε σΆ αυτόν τον ασυγκράτητο κατήφορο. Γιατί εμείς πιστεύουμε σταθερά στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Είμαστε αμετακίνητοι στη θέση ΅Άφως σε όλαΆΆ. Η διαφάνεια στο δημόσιο βίο εξυπηρετείται με πράξεις και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες. Κι όχι με εκρήξεις λαϊκισμού», καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή