N. Δένδιας: Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ερωτά και ουδόλως να απαντά

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009 15:47
A- A A+

«Το ΠΑΣΟΚ εμμένει να αναμειγνύεται στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης, να ασκεί κριτική, να υποδεικνύει επιλογές, να αποδέχεται “παραγραφές”, να υιοθετεί άκριτα ισχυρισμούς υποδίκου - κατά το σκέλος μόνο που κρίνει ότι το συμφέρει - και να λειτουργεί συμπληρωματικά στην υπερασπιστική γραμμή του».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας, απαντώντας στις αιτιάσεις του Ντίνου Ρόβλια από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ότι η ΝΔ «μεθόδευσε έτσι τα πράγματα, ώστε να μην μπορεί η Ελληνική Δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση Siemens για το χρονικό διάστημα 2004-2007».

«Είναι το ίδιο ΠΑΣΟΚ που προ ολίγων εβδομάδων πρότεινε αμνηστία με αντάλλαγμα την κατάθεση Χριστοφοράκου και που συνεχίζει να ερωτά και ουδόλως να απαντά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας ο κ. Δένδιας τόνισε: «Έχουμε καλέσει επανειλημμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σεβαστεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και να αντιληφθεί ότι η υπόθεση της Siemens είναι αντικείμενο εν εξελίξει έρευνας, στην οποία πρέπει να προσέλθει και επιτέλους να καταθέσει την αλήθεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή