Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο... οδηγό

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009 17:52
A- A A+

Τον 12ο παίκτη θα έχει στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης αφού οι φίλοι της ομάδας σπεύδουν να εξαφανίσουν κάθε «μαγικό» χαρτάκι. Πορτογαλικές σειρήνες για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν εξαφανίσει περίπου 15.000 «πράσινα» χαρτάκια μέχρι αυτή την ώρα, ενώ η πώληση εισιτήριων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Όπως υπολογίζεται από την ΠΑΕ, ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών και θα εξαντλήσει κάθε εισιτήριο που θα βγει στην αγορά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως «μαγικά χαρτάκια» θα μπορείτε να παραλάβετε από τα εξής σημεία: Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4), Είσοδος Λ. Κύμης, Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ), Κεντρικό Κατάστημα Greenteam (Ανδ. Παπανδρέου 27, Μαρούσι πλησίον Mall), Boutique ΠΑΟ Χαλάνδρι (Παπάγου 8), Boutique ΠΑΟ Περιστέρι (Σαρανταπόρου 52) και Boutique ΠΑΟ Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47).

Στο μεταξύ, σε φόρουμ οπαδών της Μπενφίκα υποστηρίζεται ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει συμφωνήσει με την πορτογαλική ομάδα. Μάλιστα, αναφέρουν πως ο Έλληνας επιθετικός έχει διαλέξει και την φανέλα με το νούμερο 10.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις